Напишете дума/думи за търсене

Михаела Филева - последен гост за 2023-а в подкаста “24 часа от живота”

Михаела Филева и Анатолий Попов в студиото на подкаста “24 часа от живота”

Михаела Филева и Анатолий Попов в студиото на подкаста "24 часа от живота"

Факт е петият албум на Михаела Филева, който се казва “96”. Той е създаден в партньорство с международен авторски екип по време на творчески лагер край село Пролеша. “Това приключение държи в себе си спомена за едни от най-смислените творчески 96 часа в живота ми. Затова и албумът се казва така. Смело мога да твърдя, че с екипа написахме най-хубавия ми албум досега”, казва певицата в подкаста “24 часа от живота”. Автори от България, Швеция, Румъния и Латвия стоят зад раждането на 8 от песните в “96”.

Михаела Филева извървява дълъг път, преди да стане известна, и още по-дълъг в смисъла на тежест, след като вече хората я разпознават. За пръв път усеща тази енергия, когато е на 14 години. Всяка неделя води предаването “Хит минус едно” по БНТ, а пред сградата на телевизията винаги имало струпана публика, която чака, за да се снима с нея. “Последваха “X Factor” и първата ми авторска песен с Били Хлапето “Когато ти трябвам”. "Определено съм от хората, за които славата дойде малко изненадващо, особено със справянето толкова много хора да имат мнение за теб, да се вълнуват от теб”, обяснява певицата.

Майка ѝ е първият човек, който открива музикалния ѝ слух и я записва на уроци по пиано. А едва 3-годишна Михаела изпълнява на сцена “Една българска роза” на Паша Христова. Въпреки успешната си кариера е имала моменти, в които мислела да се оттегли от музиката. Случвало се е, когато се е преработвала и за период от време губела страстта към това, което прави. “Тогава съм си казвала: “Има ли смисъл да продължаваш да излизаш на сцена и да изпълняваш песните си, когато е изчезнало вдъхновението?”, признава тя.

Какво все още не е постигнала в музикалната си кариера, намери ли голямата любов и още от Михаела Филева в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

  • Ключови думи:
X