Напишете дума/думи за търсене

Марс във Водолей - бъдете открити и преследвайте мечтите си

Марс е планетата, която ни дава енергия, заряд и желание за живот. Тя е тази, която ни впуска в преживявания, кара ни да се борим, да желаем и покоряваме. Тя е страст, успех и победа. Марс е действие във всеки един смисъл. Активност, която ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез нея реализираме планове, справяме се с трудностите и предизвикателствата в живота си и не на последно място чрез нея се съхраняваме и оцеляваме.

Сутринта на 13 февруари Марс ще престъпи прага в дома на знак Водолей и ще остане в него до 23 март.

Знак Водолей вижда голямата картина, без да отделя внимание на детайлите, които понякога няма нужда да виждаме. Енергията му се свързва с бъдещето, свободата, иновациите, рекламата, медиите, фантазиите и всичко, което е неизмеримо, голямо и необятно. На земно ниво тази енергия ще се усеща като голяма глътка чист въздух, прохладен душ и излизане от рамката на правилата и нормите. Бъдете открити, споделяйте, мечтайте, пожелавайте си и преследвайте мечтите си. Никой и нищо няма да ни пречи да вдигнем глава и да видим любовта си, бизнес отношенията си, радостта, красотата и истински важните за нас неща така, както наистина искаме.

С новото положение на Марс ще имаме възможност да бъдем повече оптимисти, да плануваме, да творим и бъдем креативни. Насочете енергията на Марс в откриване и вяра в талантите си. Сега е моментът да отделите време на любимите неща, за които времето все не е стигало. Всеки ден е нова възможност да направите себе си и хората около вас по-щастливи. Вярвайте в себе си! Обичайте и не съжалявайте за споделените чувства.

На 12-и, 13-и и 14 февруари срещата на Марс с Плутон може да промени нелогично настроението ни, емоциите ни и енергията ни. Може да се чувстваме изнервени, напрегнати, въвлечени в чужди планове, манипулирани и безсилни. Опитайте се в тези дни да избягвате спорове, конфликти и важни решения.

Между 20 февруари и 10 март избирайте мъдро, бъдете предпазливи към нови решения и се опитайте да виждате ситуацията от всички страни, преди да прекъсвате отношения и да се хвърляте в нови начинания. Не загърбвайте постигнатото в търсене на нови хоризонти. Бъдете градивни и предпазливи в изборите си.

На щастие, динамика и нови възможности ще се радват всички Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. На тях живота ще предлага ветрило от нови идеи и шанс за реализация. Въпреки това ги съветвам да избират внимателно и предпазливо.

На спокойствие и хармония ще се радват всички Козирози и Риби. Тях турбуленцията ще ги остави в покой и почивка.

Раците и Девите могат да очакват нови идеи за промяна в личен и професионален план. Струва си да видят какво им предлага живота и стратегически да изберат най-доброто.

Заплетени във вихрушка от новини, обрати и трудности ще бъдат всички Телци, Лъвове и Скорпиони. За всеки от тях ще има около седмица изпълнена с кризисни ситуации, които ще изпитват тяхното търпение, воля и постоянство. Съветвам ги в този период да отложат важни решения или да бъдат готови за повече борба за успех.

Желая на всички вдъхновяващ, хармоничен и щастлив период.

Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Новата й астрологична книга "Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето" вече е на пазара, търсете я във всички книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X