Напишете дума/думи за търсене

Край на ретроградния Уран - отваряне на нови възможности

На 27 януари Уран напуска ретроградната си фаза, като много бавно, но уверено се отправя на директно пътуване в знак Телец.

Напомням, че ретроградната му обиколка започна на 29 август 2023 г. и се случи между 23 и 19 градуса в знака.

Уран изобразява импулса, свободата, независимостта, новаторството, желанието да излезем извън рамката, да напуснем сигурността, да се хвърлим в новото без страх и съмнения, да рискуваме, да изненадваме, да откриваме, да бъдем различни, да търсим себе си, да се сбогуваме със статуквото и да се борим за вътрешното си усещане за щастие и лично удовлетворение.

В ретроградната си фаза Уран носи повече търпение и забавя изброените стремежи. Спира импулса за развитие, промяната и някак послушно подрежда мислите ни, като ни кара да чакаме и приемаме случващото се. Уран има мисията да носи идеи и неговата ретроградна фаза ни даде прекрасна възможност да ги подредим без риск и бързане.

Между 24-ти и 30-и януари креативният младеж Уран ще спира и обмисля следващите си планове и поведение. Дните са подходящи за анализиране на ресурса, с който разполагаме и намиране на вдъхновяващи идеи. В негативен план може да се чувстваме объркани и демотивирани за действия.

От началото на месец февруари очаквайте отваряне на нови възможности, попътен вятър в преговори и раздвижване на забавени във времето проекти и сделки. Свободолюбивото момче на зодиака носи със себе си бърза мисъл, щури хрумвания, независимо поведение и неизчерпаемо любопитство. Отключил ретроградните си окови, е готов да долети до всяка наша плаха мисъл и да я превърне в начинание. Очаквайте да покани на среща всичките ви колебания и да им даде решителност. Като вятър в жаравата, ще събуди всяка искрица надежда, носейки ни увереност, желание за промяна и напредък в отношения и бизнес.

От нас се иска да избираме чисти мисли и добри намерения. Защото буйното и непокорно момче Уран не може да избира целите и намеренията ни, но без колебание е решен да им даде сили, енергия и заряд за развитие. Не се гневете, не бързайте, бъдете търпеливи към околните, обмисляйте риска и бъдете последователни по пътя си.

Нека директното движение на Уран ни носи смели идеи, нека ни провокира да бъдем честни и открити, нека ни вдъхновява за доброта, нека ни носи свобода в сърцето и мир в душата.

Най-силно събитието ще бъде усетено от родените във втора декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Те ще имат смелост да реализират плановете си и могат да очакват развитие на бизнес и лични отношения.

Родените с асцендент Водолей и Лъв ще се чувстват по-спокойни и уверени в пътя си.

Тези с асцендент Скорпион и Телец ще имат енергия, желание и воля да стартират нови занимания и да прекратят стари бизнес и лични отношения.

Родените във втора декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи е възможно да усещат неудовлетвореност и липса на възможности за промяна. Бъдете търпеливи и не се отказвайте да търсите своя начин да бъдете щастливи.

Желая успех, лекота и спокойствие на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

Новата й астрологична книга вече е на пазара и може да я поръчате тук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X