Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Стрелец

Родените с асцендент Стрелец са красиви, позитивни и чаровни хора. Ще забележите мъжете с изваяни атлетични тела, а жените с дълги крака и изящни форми. Завладяващата им усмивка озарява и привлича околните.

За вас годината е подготвила щедро на чудеса и щастие време. Януари ще ви завари объркани в планове и минорно настроение. Това ще продължи през първата седмица от годината, след която следва разведряване, подреждане на делата и развитие на планове. Февруари и март ще ви откриват нови хоризонти и ще ви дават сили и мотивация да се справите с всичките си задачи.

Април ще ви предложи варианти за развитие в кариерен план. В това време се оглеждайте за нови бизнес възможности, позиции за работа извън вашата, както и варианти за промяна и повишение в настоящата. Подавайте кандидатури, но не подписвайте договори до края на април. В дома ви през този месец може да се завъртят желания за промяна на местожителството, събиране за живеещите отделно партньори или изясняване на противоречия при обвързаните. Избирайте мъдро и осъзнато, защото остатъка от годината ще поеме с плановете ви сега.

От месец май очаквайте конкретни оферти за работа, които е хубаво да приемете. Момичетата могат да очакват предложение за брак или поява на дълго търсена любов. Във втората половина на годината има голяма вероятност да станете собственик на нов недвижим имот или да реализирате ремонт в дома си. Дамите съветвам да обърнат внимание на здравето свързано с хормоналната система, щитовидната жлеза, хранене и спорт.

Родените в първа декада Стрелци от миналата година са поставени пред избори, които им носят грижи и неудовлетворение. До средата на март ви съветвам да подредите задачите си по приоритет и да се движите по създадения си график. Грижите възникнали в последните месеци ще се решат, изискващи вашето търпение и отдаденост. Април избягвайте важни решения и прибързани заключения. Между 26 май и 15 юли ще изпитвате необходимостта от кардинални промени и решения. Не бързайте и не правете големи крачки. Ще ви липсва късмет и лекота и всичко, което предприемете ще се развива бавно. До септември планувайте, проучвайте и бъдете предпазливи. В последните 4 месеца на годината можете да действате, поставяте цели и да ги постигате.

Родените във втора декада Стрелци ги очаква пъстра и шарена на събития година. От вас годината ще изисква решения и промяна. Рутина и еднообразие, може да очаквате до средата на март. След това трябва да се подготвите за вихрушка от динамика и предизвикателства. Краят на март и април ще нарушат спокойствието ви, като ви извадят от зоната на комфорт. Съветвам ви да затегнете коланите и да бъдете търпеливи за успех и реализация. 2024 г., ще отвори нова страница в живота ви и ще промени ежедневието ви. Това невинаги е лошо, но със сигурност е различно. Време е за смелост, кураж и увереност.

За родените в трета декада Стрелци годината ще е най-хармонична. Ще може спокойно да довършите старите си дела, да се огледате за нови предизвикателства и да опънете стрелата си към целта. Януари ще ви завари в добро настроение и кондиция. Февруари очаквайте любов и запознанства. Април ще ви върне стари познати и приятели. Очаквайте тогава да ви потърси старо гадже, които да ви покани да се видите. Лятото ще ви предложи топлина в сърцето, горещи страсти и незабравими спомени. В професионален план очаквайте ведрина, добро самочувствие и напредък.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X