Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Лъв

В продължение на няколко седмици ще ви представим астрологичната прогноза за следващата година, любезно предоставена от нашия астролог Венета Матева.

Родените с асцендент Лъв се отличават с красива визия, артистично поведение и завладяващо излъчване. Бързо ще ги забележите сред тълпата с широката им усмивка, позитивна нагласа и светлината, която носят.

За вас годината е подготвила нови възможности за развитие в професионален план, създаване на нови лични отношения и лекота във всичко, което решите да продължите. Януари ви обещава спокойствие, но и скука с рутинни занимания. Февруари бавно, но сигурно ще носи спокойствие и канализиране на задачите и нови начинания. Месецът е подходящ за стартиране на бизнес и подписване на важни договори. Още от този месец започнете да се оглеждате за ново приятелство, което е вероятно да се превърне в сериозна връзка.

Март с желание ще ви носи запознанства, вдъхновение и щури, но градивни идеи. Очаквайте от април да подложи на изпитание плановете ви и да ви накара да търсите грешките си. Не планувайте през този месец нови проекти и начинания. Месец май щедро ще ви отвори възможности за развитие на бизнес, които трябва да реализирате залагайки на добра реклама и обществени събития. Годината ви отваря сцена, на която е време да се качите.
Бъдете смели и уверени в себе си.

Втората половина на годината е готова да донесе на необвързаните, сродна душа и обич. Хубаво е да довършите образованието си, което сте оставили в миналото. Ползотворно ще бъде да се огледате за нов курс и възможност да повишите квалификацията си. Бъдете честни, избягвайте нечисти сделки. Звездите ще ви подкрепят да решите свои проблеми със закона и държавната администрация. Избягвайте взимането на нови кредити и се опитайте да предоговорите настоящите.

Родените в първа декада Лъвове са изправени пред ключови за живота им промени. Съветвам ви да застанете открито пред желанията си, колкото и да изглеждат за обществото неловки и да изберететърсенето собственото ви щастие. Нека първата половина на година да използвате за довършване на започнати задължения от предходната година и плануване на новите ви цели.

Времето след 26 май ще ви подкрепи в планове и избори. Време е да направите анализ на личните си отношения, да проведете необходимите разговори, да бъдете честни и да сте готови да вземете своите мъдри и осъзнати решения. В бизнес план се огледайте за ново начинание. Онези, които отдавна не харесват работата си, е благоприятно да потърсят нов професионален път или стартиране на свободна професия.

Родените във втора декада Лъвове ще посрещнат годината затрупани от задачи и ангажименти, срокове и графици. Февруари и март ще ви носят променливо настроение и колебливи резултати от поставените цели. Април ще ви люшка между лекота, тревога и неяснота. Всичко ще се променя в последния момент и ще имате усещането, че не може да контролирате събитията. Съветвам ви да не започвате нищо важно и ключово за живота ви до края на месец май. Върховете ще бъдат трудно постижими, колкото и бързо да се движат към вас. От месец юни ще ви се отварят нови възможности, лекота и късмет в живота. Избягвайте август и времето след 20 ноември за нови начинания. Всички останали месеци са благоприятни да реализирате проекти и планове.

Родените в трета декада ще имат спокойни и хармоничниянуари и февруари. В началото на март трябва да се пазите от настинки и да избягвате рискови начинания. След 20 март може да очаквате предложения за нова работа и желание за промяна. Месец май ще ви затрупва с нови запознанства и ще ви носи възможности за постигане на търговски цели и резултати. През август очаквайте стара любов на хоризонта, незабравими спомени и щури преживявания. Тази година за вас е преходна между старо и ново. Имате за задача да прекратите ненужни отношения и занимания и да погледнете напред уверени в собствените си сили за покоряване на нови хоризонти.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X