Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Близнаци

В продължение на няколко седмици ще ви представим астрологичната прогноза за следващата година, любезно предоставена от нашия астролог Венета Матева.

Ако познавате забавни, винаги усмихнати, любопитни и разбиващи на пух и прах скуката хора, то те са с Асцендент Близнаци.
На тях новата 2024 година ще открие нови хоризонти и ще им отвори затворени врати. Това активно ще се случва през втората половина на годината. В първата ще имате работа с развитие на допълнителни професионални качества, с преглъщане и забравяне на стари и травматични модели на лични отношения, в които сте си позволявали да оставате с трупане на нови знания в психологията и екзотеричните науки. Време е без болка да оставите ненужни приятелства в миналото, да изчистите връзките си от страх, премълчаване и вина. Споделяйте, изслушвайте и търсете път.

Ако не го намирате, потърсете нови пътечки, които да ви изведат на онази магистрала, водеща ви в дома на сърцето и душата. След 24 май ще сте дарени от Юпитер на блага, ресурси и постигнати цели. Ще получавате, но в замяна на това ще трябва да бъдете по-фокусирани в работата, да подредите заниманията си по приоритет и да не се разпилявате в многостранни интереси, многобройни приятелства и празни приказки.
Юли и август, бъдете готови да чуете пазени до момента тайни, които да ви дадат окончателни решения и действия.

Втората половина на годината ще ви носи заслужени успехи и напредък в личните отношения. Между 7 и 20 юли избягвайте рискови занимания и пазете здравето си. В този период не влизайте в конфликти с шефове и колеги.

Родените в първа декада Близнаци ще посрещнат годината с нови идеи, кардинални планове за промяна в професията и заниманията. И да, дошло е време да се огледате на работното си място и да потърсите нови хоризонти за реализация. Първите три месеца на годината довършете започнатото, потърсете развитие по стари теми и април наблюдавайте случващото се. Ретроградният Меркурий през месец април ще ви донесе полезна и навременна информация.

Между 26 май и 30 юни бъдете уверени в себе си и активни в преследване на целите си. Резултати ще видите след 21-ви юли. В края на годината очаквайте ревизия на личните отношения и известни конфликти с членовете на семейството си. Споделете онова, което ви тежи и съхранете любовта.

Родените във втора декада Близнаци ще обичат и ще бъдат обичани. Годината без колебание ще ви предлагасвоите дарове в професионален план, с изискването да бъдете упорити, старателни, отговорни и критични към себе си. Ако не гледате лековато на предложените ви възможности за кариерно развитие, може да получите добро предложение и да бъдете успешни.

Разкошен ще е юни за вас. Разчитайте на времето да развие творческите ви планове и да ви донесе нова любов или щастливо продължение на настоящата.

Най-спокойна ще е годината за родените в трета декада Близнаци. При тях не се очертават значителни промени според зодията. Съветвам ви да видите информацията за асцендента си и да се запознаете с онова, което ви очаква. Новата година ще ви даде възможност да останете насаме с мислите си и да изберете своята посока. Радвайте се на добро здраве, лекота, хармония и спокойствие. Избирайте мислите си, ревизирайте плановете си, мислете какво ви радва и очаквайте да реализирате през 2025 година онова, което сега строите.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X