Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Скорпион - месец за срещи с мисли, страхове и колебания

На 23 октомври, точно в 19:09 часа, Слънцето започва пътешествие в знак Скорпион, което ще продължи до 22 ноември.

Светилото е господар на светлата част от деня, естествена усмивка, топлината в сърцето ни, приемане, разгръщане, обич и свързване с живота. Да, големият скъп и щедър на чудеса Живот. Слънцето в рождената ни карта е нашата мисия в настоящето прераждане на душата. То също има своя път и доживотно е избрало всяка година по едно и също време и в еднакво количество да раздава на всички зодиакални знаци от своята топлина, грижа и внимание.

Време му е да свали слънчевите си очила, плажната шапка и широката си усмивка, слизайки в подземното царство на Скорпиона. Тук тъмнината се чувства като у дома си. Светлината кавалерски остава пред вратата всичките си свежи очаквания и се слива с мрака. Предстои месец за срещи с мисли, страхове и колебания. Очаквайте от времето на Скорпиона да изгаси светлините в залата на ежедневието ви и да ви настани удобно в мекото кресло. Бъдете готови да изгледате филма на съществуването си, виждайки ясно дори онова, което не ви допада, да преживеете отново, да изпитате нужда да контролирате и накрая да излезете от салона още по-силни, уверени и цели. Така е, защото енергията на знака е безкористно честна, безпощадно искрена, понякога болезнена, но винаги полезна.

В делата на Слънцето пръв ще е готов да се притече Сатурн. Той ще го посрещне в обятията си и до 27 октомври ще е готов да му услужи със съвет, подкрепа и мъдри решения.

Между 29 октомври и 5 ноември в конфликт със светилото ще бъде благородният Юпитер, който размахващ пръст ще подлага на съмнение плановете ни. Избягвайте в този период започване на нови дела, стартиране на бизнес и лични отношения, рискови пътувания и влизане в спорове. Възможно е да усещате липса на подкрепа отвън и разбиране от околните.

Същият сценарий се повтаря между 8 и 15 ноември, като този път в напрегнати отношения със Слънцето е своенравният Уран. Дните са изпълнени с напрежение и неочаквани обрати. Опитайте се да бъдете спокойни и мъдри в изборите си.

Между 15 и 20 ноември Нептун ще подкрепя Слънцето, но това е възможно да внесе допълнително объркване и нежелание да видим действителността. Дните са хубави за развитие на таланти, вдъхновение и творчество. В бизнес план бъдете реалисти и подреждайте делата си по приоритет.

Това пътуване на Слънцето, ще донесе най-много щастие и успех на всички Раци, Скорпиони и Риби. Те могат да очакват зелена светлина в плановете си.

Подкрепа в делата си ще усетят всички Деви и Козирози.

Везните ще почувстват облекчение и успех в започнатите дела.

Стрелците имат време, в което да се подготвят за успехите, които могат да очакват след месец.

На Овните това Слънце ще помогне да видят грешките си и да направят ревизия в плановете си.

Близнаците ще имат възможност да коригират стари отношения в личен и професионален план.

Отдадени на почивка и рутинни занимания трябва да бъдат всички Телци, Лъвове и Водолеи.

Хората, притежаващи Слънце, Луна, Меркурий, Венера или Марс в знак Скорпион предпочитат да остават сами със себе си и имат способността, изолирайки се от средата, да виждат повече от останалите. Прозорливи и интуитивни те умеят да достигат до сърцата на другите, без самите те да бъдат разкрити напълно. Загадките са им лесни, защото те самите са огромна неразгадана тайна за другите. Техният поглед като невидим прожектор единствено има способността и силата да достига до места, където никой друг не е способен да надникне. Тяхната интуиция, прозорливост и психологически усет нямат равен с никой друг знак от зодиака. Тяхната природа трудно допуска хора в живота си и е невъзможно да бъде подведена. Трябва им време, емоционално свързване и привличане към хора, занимания и ангажименти. Във времето държат на искрени отношения, честност, коректност и доверие. Ако може да предложите на един Скорпион това, то вие получавате един незаменим приятел, верен спътник, любящ партньор и отдаден във всичко човек. Времето и борбата си струват, защото представителят на този знак единствен умее да се отдава напълно на всичко онова, което допуска да стане част от живота му.

Желая на всички спокоен и градивен период.

Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева



Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X