Напишете дума/думи за търсене

Марс в Скорпион - бъдете благодарни на истината

На 12 октомври огненият младеж Марс ще започне странстване в земите на знак Скорпион, което ще продължи до 24 ноември.

Планетата е носител на енергия, заряд, стратегия, инициатива, борба, действие, съхранение и оцеляване. Марс е воин и боец. Той е първата уверена крачка на прохождащия мъник, вдигната ръка за участие на първокласника, медала в състезание, успеха в предизвикателство, адреналина в бързото шофиране, увереността в битка и успеха след двубой. Той търпеливо е вплетен във всяка наша реакция, следствие на желание за доказване. Тогава, когато търсим внимание, резултат и оценка.

Предстои дълго и чакано от Марс гостуване в любим за него дом на знак Скорпион. Напомням, че през последните близо 2 месеца той преминаваше през знак Везни, който му налагаше редица ограничения, правила и изисквания. Марс е планета на действието и индивидуалната игра, но в дома на знак Везни това не му беше позволено. Знак Везни изисква съобразяване с околните и търсене на компромис, а това далеч не е познато като поведение на огнения, свободолюбив и енергичен младеж.

Марс е старият управител на знак Скорпион и тук той се чувства разбран и подкрепен. Предстои време, в което ще имаме волята и желанието да стигнем далеч в желанието си да имаме яснота в бизнес и личен план. Ако до момента сме отстъпвали и премълчавали, сега предстои да поставим себе си на първо място. Време е истините да бъдат чути такива, каквито са. Бъдете готови да разкриете собствените си емоции без колебание и страх. Знак Скорпион съхранява дълбоките ни и скрити тайни и сега очаквайте да чуете и споделите тези, които трябва да видят бял свят, защото така ще се чувстваме по-добре. Очаквайте да чуете неща, които е възможно да не очаквате. Въпреки това бъдете благодарни на истината. Тя е яснота, път и знание. Подгответе се да подредите собствения си мир чрез разделяне и изхвърляне на стари модели на поведение, излишни хора и емоции, с които по навик живеете. Говорете, чувайте, споделяйте, анализирайте и изрязвайте това, което ви е тежало в последно време. Марс действа, а енергията на знак Скорпион умее да изкоренява без компромис всичко, което повече ни вреди отколкото помага. Оставате на тази комбинация да сътвори новия ви свят по-добър и обграден с истински хора.

Разходката му в тъмните води на Скорпиона се засича с тунела на затъмненията между 14 и 28 октомври. Намирам периода за ключов в политически план.

Слънчевото затъмнение и новолуние на 14 октомври ще дадат възможност за стартиране на нови бизнес и договорни отношения, пълнолунието и лунното затъмнение в Телец ще затворят 2-годишен цикъл на промени в геополитически план.

Тъмната страна на Марс в Скорпион е манипулация, обсебване, желание за влияние и власт. Нищо от това няма да липсва, но се надявам трансформиращата природа на Скорпиона и желанието на Марс за активност да донесат на Земята мир и добро за хората. Няма да е лесно, защото сега повече от всякога подписаните споразумения ще изискват ясни правила, ангажименти и отговорности. Всички страни в преговорите ще гонят личните си интереси, но ще са готови да платят с разкрити тайни и ще търсят прозрачност от другите.

Между 12 и 16 октомври Марс ще има сериозната подкрепа на мъдрия Сатурн. Дните ще са прекрасни за откриване на пропуски, далновидност в плановете, срещи, изискващи търпение и убеждаване, любовни преживявания и поправяне на стари грешки.

Между 15 октомври и 15 ноември Марс, непокорен и гневен, ще се опълчи на Юпитер и Уран. Най-опасни ще са последните 5 дни на октомври и периода между 9 и 14 ноември. В тези дни очаквайте конфликти на работното място и в дома. Възможни са лични разочарования, приключени приятелства, агресия под различни форми, разминаване на плановете с очакванията, природни бедствия и неочаквани военни обрати. Шофирайте внимателно, не бързайте и не се гневете излишно. Бъдете максимално заземени и се опитвайте да не обръщайте внимание на казани думи, споделено мнение и опити за провокация.

След 15 ноември енергията ще се успокои и сякаш ще намери нови светове. Положителният аспект с Нептун ще ни донесе топлина, разбиране и подкрепа.

Периодът ще бъде най-добронамерен към всички Скорпиони, Раци и Риби. Те могат да очакват динамика и развитие в личен и професионален план.

Козирозите и Девите също ще бъдат подкрепени и обгрижени от Марс. Те могат да очакват раздвижване в делата и ценни запознанства.

Сложен и противоречив ще е периодът за Телците, Лъвовете и Водолеите. Те трябва да бъдат търпеливи и внимателни в общуването и поемането на нови ангажименти.

Везните и Стрелците ще останат защитени от бурите на Марс и ще запазят спокойствие в динамиката на дните си.

На Близнаците и Овните се дава време и сили да довършат започнатите си дела и да сложат в ред личните си отношения.

Успех на всички!

Бъдете здрави,

астролог  Венета МатеваНай-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X