Напишете дума/думи за търсене

Лунно затъмнение и пълнолуние в Телец - лъжите излизат наяве

На 28-ми октомври (събота), в 23:23 часа, ще настъпи пълнолуние на 5 градуса в знак Телец, съпроводено с частично лунно затъмнение.

Събитието затваря последната серtfgия от затъмнения за 2023 година и завършва цикъл от кармични за Земята процеси по оста Телец-Скорпион, които започнаха своята история на 19 ноември 2021 г.

Лунните затъмнения и пълнолунията са забавяне, спиране, равносметка, анализ, отделяне, оставяне, изкореняване и превръщане на благата в ресурс, на тъгата в надежда и на края в ново начало. Знаците Телец и Скорпион владеят и управляват материалните и нематериалните ресурси, собствените и чуждите притежания, живота и смъртта, желанието за власт, игрите на светло и тъмно, алчността и задкулисието.

В последните две години тези процеси се наместват, някои загниват завинаги, но други търсят път за нов живот. В политически план наблюдаваме желание за власт, тънки сметки и големи планове. В социален план се наблюдава разделяне на обществото на бедни и богати. Красотата все повече намира съхранение в алтернативната медицина и пластична хирургия, които се коренят в двата зодиакални знака.

Сега се доверете на това пълнолуние в знак Телец и с обич създавайте зимнина от нови желания, чисти мисли, добри намерения, вяра и надежда. Не слагайте в нея страх, вина, колебание, несигурност и привързаност. Оставете ги на рафта си и спокойно ги изхвърлете.

Събитието ще бъде видимо от България, Азия, Австралия, Индийския океан, Европа, Африка, Атлантика, източните части на Северна и на Южна Америка.

Това затъмнение ще се усеща и преживява ключово за страната ни. Очаквайте в дните около него изненадващи обрати в политически план. Истините с лекота ще намират сцена, а лъжите лесно ще бъдат разкрити. Не очаквайте от предстоящите избори успех и реализация на проекти.

На индивидуално ниво всеки може удачно да използват събитието за освобождаване от вредни навици, токсични отношения, зависимости и ограничения.

В последните две години това е най-мощното космическо събитие, имащо силата и способно завинаги да ни раздели с ненужни навици, отношения и преживявания. С него имаме възможността да затворим стари и безполезни програми и да продължим по-чисти, леки, хармонични и щастливи по пътя си.

Ето темите, които може да ревизирате, анализирате, трансформирате, реформирате и приключите.

Отношение към финансите. Ако ви се отдава да харчите и имате желание да спестявате, сега е моментът да търсите промяна. Ако имате ограничения в това да пазарувате, може да си пожелаете спокойствие и радост от парите.
Професионална реализация. Тази тема по оста Телец-Скорпион, може да се разглежда като привързване към месечната си заплата и липса на инвестиционна гледна точка. Ако ви се иска да се доверите на нови инвестиции и да рискувате, може да работите върху чувствата, с които искате да се разделите.
Привързване към кредити. Сега може да се разделите от зависимостта да взимате пари, които не са ви необходими.
Нездравословно хранене. Може да се разделите с навика да хапвате калорични храни, в неподходящо време на денонощието и в големи порции.
Вредни навици. Времето е чудодейно за прекратяване на тютюнопушене и други вредни навици.
Привързване към вещи. Ако ви тежи зависимостта от вещи и притежания, сега може да се погрижите за спокойствие в тази сфера.
Привързаност към хора. Това пълнолуние има силата да изкорени способността ви да ставате зависими от други хора.
Прекратяване на токсични отношения. Използвайте това събитие на небето за да сложите точка на отношения, в които се чувстване неоценени, нещастни и самотни.

За подкрепа ви предлагам енергийна практика, която може да ползвате.

Изберете си едно желание, което е най-важно сега за вас. Това искане трябва да желано, осъзнато, необходимо, но трудно за справяне от вас самите. Нещо, което отдавна борите и не успявате да постигнете като воля и резултати.

Около 45 минути преди да настъпи самото Пълнолуние се настанете в тихо и спокойно място в дома си. Запалете си бяла или тъмна свещ. Свържете се със себе си и си дайте време, обич и надежда. На бял лист хартия изпишете своите три имена. След това изписвате своето желание с големи и ясни букви. Не използвайте наставката „не“ в текста. Задължително пишете в името на какво се отказвате от онова, което искате да си отиде от вас.

Например:

„Аз се отказвам от цигарите в името на своето здраве“.

„Аз прекратявам зависимостта си от алкохола, в името на моето добро здраве“.

„Аз приключвам отношенията си с…, в името на собственото си щастие и радост“.

Задължително благодарете за опита и преживяването, което сте преминали, но сега решавате да продължите без него. Не бъдете груби към онова, от което искате да се избавите. Навиците не обичат арогантност и гняв. Ако не ги пуснете с добро и онова което са ви дали, те имат силата да се връщат обратно. Изпишете вашето желание спокойно, осъзнато и го преживейте като сбогуване.

На глас прочетете написаното на листа 3 пъти. Преди това можете да изпушите последната си цигара, да изпиете последната си чаша алкохол, да напишете последното си лично послание към човека, с когото искате да се разделите с ясното осъзнаване, че това е последната ви връзка с навика, която искате да затворите в живота си. След това изгаряте листа и изхвърляте пепелта през прозореца, в течаща вода или в канализацията на дома. Взимате си душ и забравяте за онова, върху което сте работили. Важно правило е да издържите 3 дни след ритуала да не нарушавате новите си избори. Ако става въпрос за отношения се постарайте да изключите всички форми на контакт с човека през социалните мрежи.

Най-дълбоко емоционално, това пълнолуние ще бъде усетено от родените на 28-и и 29-и януари, април, юли и октомври. На тях препоръчвам спокойствие и освобождаване от всичко ненужно.

Операции не се препоръчват около дните на събитието!

Успех на всички!

Астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X