Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Рак

В продължение на няколко седмици ще ви представим астрологичната прогноза за следващата година, любезно предоставена от нашия астролог Венета Матева.

Ако вашият асцендент е Рак, съм сигурна, че хората ви описват като мил, добронамерен, съобразителен и топъл човек. Така е, защото нежната енергия на Луната управлява вашия живот и ви кара да се свързвате с хората с грижа, внимание и отношение.

Планетите през новата година ще ви помогнат да поставите нови основи в професионален план, като смяна на работното място или издигане в настоящата работа още в първите месеци на годината. Ще ви се иска да бъдете възнаградени за усилията през последните си години и да получите заслужено израстване и развитие. Използвайте времето и активно създавайте нови контакти. Те ще ви бъдат необходими в откриването на нови хоризонти и възможности.

Ако решите да развивате собствен бизнес и да се отделите от спокойствието на постоянния трудов договор, заложете на добра рекламна стратегия, приятели и влиятелни хора за подкрепа. Поставете основите на вашето ново начало в първата половина на годината и във втората работете за усъвършенстване на начинанията си.

Необвързаните имат шанс да срещнат своя партньор, както и да създадат нови трайни приятелства. След 26 май времето ще дава почва за развитие на таланти, заминаване в чужбина, повече далечни пътувания, майчинство за дамите и довършване на проекти, за които е необходимо тишина и спокойствие. С лекота може да напишете книга, научен труд или да довършите започнати интелектуални занимания.

Родените в първите десет дни на знака с лекота и попътен вятър ще продължат онова, което са започнали миналата година. Възможно е забавяне в проектите ви, което след 18 януари ще бъде настигнато от успехи и лекота във всичко. До средата на месец март ви очакват отлични резултати и постигнати цели.

Април ще ви носи подкрепа от околните, вдъхновяващи идеи и щастие. Септември и октомври може да очаквате нови предложения и стартиране на прекрасни лични отношения.

Внимателни във връзките трябва да бъдете между 28 август и 15 септември. Тогава са възможни разочарования и провалени срещи и разговори.

Родените във втора декада до края на януари ще се опитват да съберат сили и да намерят нови пътища за развитие. Месецът ви дава време да проучите, анализирате и планирате задачите си. Февруари и март ще ви дарят с късмет и подкрепа в плановете. Заложете на тези месеци за стартиране на нови начинания и реализиране на проекти.

Във втората половина на април очаквайте от ретроградния Меркурий да подложи на изпитание плановете ви. Изчакайте и бъдете наблюдателни. Каквото трябва ще се обърка и ще ви освободи място за нови мисли и цели. Между 15 септември и 15 октомври бъдете готови да приемете щастливи моменти, споделена обич и хубави новини.

За родените в трета декада годината ще е най-спокойна и не толкова ключова за промени и нови начинания. През януари е възможно да се чувствате объркани и изморени. Не бързайте, не изисквайте от себе си и си дайте време да се настроите за предстоящата година. Първата половина на февруари също ще изисква от вас почивка, както и да обърнете внимание на стари грижи и дела. Март ви очаква с усмивка и ще ви носи добро настроение и много усмивки. Края на март може да стартирате нови начинания, но се съобразявайте с ретроградния Меркурий през април. През четвъртия месец от годината не подписвайте важни договори. На добри резултати и постигнати цели може да се радвате в края на април. Щастие в личен план ще ви носи октомври.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X