Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Везни

В продължение на няколко седмици ще ви представим астрологичната прогноза за следващата година, любезно предоставена от нашия астролог Венета Матева.

Ще разпознаете хората с асцендент Везни по естествената им красота, изтънчен вид, добри обноски, хармоничност и привлекателност. В тяхната компания винаги се намира усещането за спокойствие, разбиране и подкрепа.

За вас новата 2024 година е подготвила, повече спокойствие, късмет и ведрина. Очаква ви реализиране на лични планове, обвързване, споделена любов и възможност за забременяване при дамите и бащинство при мъжете.

Първата половина на януари ще ви завари с разпилени планове, но спокойни в уюта на философски мисли. Втората половина ще ви сервира провалени срещи и разговори, които ще ви насърчат да се оглеждате за свежи цели.

Между 10 февруари и края на март е подходящ период за започване на нови занимания и встъпване в договорни отношения. Избягвайте месец април за преговори, подписване на бизнес договори и встъпване в брак.

Избягвайте да встъпвате в прибързани кредитни задължения. Възможно е годината да изисква ресурс от вашите спестявания за извънредни разходи. Погрижете се за здравето си с повече физическа активност, грижа и изграждане на полезни здравословни навици. Използвайте почивните дни за връзка с природата, масажи и приятни занимания. Работата ще вали и ще има нужда от вашето време за възстановяване и почивка.

Предстоят ви далечни пътувания и желание за ментално развитие. Довършете курсове и образование, което сте оставили в миналото и/или се огледайте за нови. Трупаните знания сега ще бъдат трамплин за бъдещо кариерно развитие.

Родените в първа декада Везни ги очаква предизвикателна на изкушения година. Между март и юни 2023 г. сте имали случки, идеи и намерения, които е възможно да са се изпирали с настъпващото лято.
Февруари обаче е готов да се погрижи за тях и да им обърне сериозно внимание. До средата на май огледайте плановете си, фокусирайте вниманието си върху важното за вас и от средата на май бъдете готови за действие.

Втората половина на годината ще ви дава щедро късмет, лекота и отворени врати където и да почукате. Бъдете смели и реализирайте плановете си. Използвайте новолунието и затъмнението на 2 октомври, като си пожелаете споделена любов и пари.

Родените във втора декада Везни могат да се насладят на щастлива, спокойна и хармонична година. Периодът до средата на февруари не е подходящ за стартиране на нови планове. Дайте си това време за плануване и проучване. Резултати от започнатите дела очаквайте през март. От април очаквайте конфликти, напрежение и неразбирателство. Избягвайте важни преговори и създавайте баланс така, както добре го умеете. Юпитер ще ви носи блага през втората половина на годината. Заложете на него за големите си цели и мечти.

За родените в трета декада годината ще бъде най-балансирана и спокойна. Не се очертава да взимате ключови решения и да правите големи промени. Използвайте втората половина на февруари и целия юни за важните си дела и ангажименти. Избягвайте януари за стартиране на планове. Февруари ще е гостоприемен за желания и може да ви донесе запознанства с интересни хора. Март бъдете активни и креативни. Април ще обръща нагоре с краката отношенията ви с околните. Бъдете наблюдателни и си правете изводите. До края на юни очаквайте разочарования от приятели, които ще свалят благите си маски. 2025 г. ще отвори нова страница в живота ви, но 2024 г. е готова да затвори стари модели на отношения и бизнес проекти.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X