Напишете дума/думи за търсене

Венера гостува в съзвездие Везни - почистете излишното

На 8 ноември планетата на любовта и хармонията Венера, с удоволствие ще открехне вратата в дома на знак Везни и ще се наслади на гостуването си там до 5 декември.

Венера е вдъхновение, разкош, любов, топлина, красота, уют, хармония, материална сигурност, класа, престиж и свързване. Тя е основна градивна част на всичко, което правим с желание, нетърпение, отдаденост и грижа. Тя е там, където няма бързане и надпревара. В онова равно и плавно усещане за спокойствие, сигурност и топлина.

Принцесата на зодиака е повече от щастлива да преживее всичко казано до тук и да предаде своето състояние и настроение на Земята в достъпен за нас хората план.

Знак Везни е естествен мост между двама, съгласие за среща, сключен договор, разбирателство, партньорство, отстъпване, приемане, баланс и грижа. Той е изход за всяка задънена улица и лек за гнева, яростта, неотстъпчивостта и категоричността.

До 23 ноември е хубаво да довършите започнатото, да учите, събирате информация и да структурирате задачите си. Венера ще носи желание за разбирателство, но други планети ще изпитват търпението ни. Между 8 и 14 ноември избягвайте рискови начинания, конфликтни ситуации и важни разговори. Обичта на Венера ще бъде засенчена от конфликта между Марс и Уран, който ще носи напрежение и конфликтни ситуации в политически и обществен план.

След 23 ноември е подходящо да организирате важните си срещи и да постигате добри резултати. Дните са подходящи за сключване на брак, подписване на бизнес споразумения и стартиране на проекти. Очаквайте от това време повече разбирателство и търсене на път един към друг. Споделените чувства ще намират пристан в сърцето на вашия партньор. На работа високият тон ще бъде заменен с покана за с кафе и смислен диалог. Затворената врата ще бъде открехната за искрена прегръдка, усмивка и обич. Звънът на телефона ще преминава в щастлив разговор, търсещ нови хоризонти. Ще става все по-светло, ясно и прозрачно. Тъмнината на вечерта ще се стопява в пламъка на камината, свещичката на масата ни, звъна на чашите пенливо вино, прожекторите на театралната сцена и блясъка на новото бижу. Нощта ще е споделена, а денят гостоприемен.

В първите пет дни на месец декември Венера ще има напрегнат разговор с Плутон, който ще изисква от красавицата важни решения и поемане на отговорност. Когато нещата ви се случват и препускате през плановете си, не забравяйте да пускате всичко излишно. Понякога се случва така, че привързани към навици и рутина забавяме ход и все повече нямаме сили и желание да живеем живота си щастливи.

Време е да получаваме, но да осъзнаваме, че няма къде да сложим новото, ако още треперим върху старите си притежания и мисли по рафтовете на душата си. Почистете всичко ненужно и излишно. Изхвърлете остарелите си вещи и дрехи и си подарете нови. Без повод и причина. Просто така, за себе си. Потърсете нова работа, хей така. Без очакване и надежда. Пробвайте! Нищо не ви струва да опитате. Заменете досадните вечери в къщна работа с театър, концерт, топла вечеря навън и среща с приятели. Какво пък толкова. Преживейте още топлите вечери, грижовния ветрец, Слънцето и залеза с усещането за живот без мисли, грижи и тревоги. Подарете ги на Плутон. Оставете ги в миналото.

Периодът ще бъде най-ползотворен за всички Близнаци, Везни и Водолеи. Те могат да се радват на реализирани планове и покорени върхове. В личен план имайте надежда за повече топлина и разбиране.

На попътен вятър в дела и отношения ще се радват всички Лъвове и Стрелци.

Телците ще имат шанс да довършат изостанали във времето ангажименти. При тях ще има развитие онова което си струва. Всичко останало ще си отива от живота им.

Скорпионите и Рибите, въпреки притесненията които имат, трябва да бъдат сигурни, че далата им ще се подредят в най-добра за тях полза.

Девите ще се радват на един по-спокоен и хармоничен период, в който е време да подредят ангажиментите си по приоритет.

Сложен и напрегнат може да се окаже периода за Овните, Раците и Козирозите. Тях съветвам да не предприемат нови действия, свързани с любовта и бизнеса. Ако действат, трябва да са добре подготвени и обезпечени с резервен план.

Желая на всички здрав, хармоничен и успешен период.

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X