Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Стрелец - по-доволни и щастливи без повод

На 22 ноември, в 15:55 часа, Слънцето навлиза в знак Стрелец и ще остане в неговия красив и просторен дом до 21 декември.

Знакът е девети в астрологичното колело, свързва с оптимизма, късмета, разширението и растежа. Предстои месец, в който ще се чувстваме някак по-доволни и щастливи и често без повод и причина. Така е, защото този огнен и подвижен знак събужда вярата, подкрепя надеждата и вдъхва живот на всяка бегла мисъл и плаха идея в душата ни. След тъмните пречистващи води на знак Скорпион е време да се погледнем в огледалото, да се усмихнем, да отворим сърцето си и да се отправим на пътешествие по широкия свят.

Използвайте този месец за онези неща, които дълбоко заровени в кътчетата на душата ви искат да бъдат чути и видени. Вдигнете глава от работното бюро, излезте навън, купете си нещо свежо и зареждащо, отделете време за себе си и потърсете онази светлинка в дните си, която старателно времето и задачите са покрили с плътен прах. Потърсете приятна компания, слушайте музика, четете книги, рисувайте, без значение какво ще се получи, правете снимки съхранявайки моментите си навън, танцувайте, пишете и ловувайте щастие. Живейте просто и бъдете благодарни, защото времето е единственото нещо, което имаме тук и сега.

До 12 декември може да встъпите в нови бизнес отношения, да подпишете трудов договор, да пазарувате, да ремонтирате и да стартирате нови начинания. След тази дата до 3 януари 2024 г. Меркурий ще обърква плановете ни и грижовно ще ни съветва да не започваме нищо ново.

Тази година разходката на Слънцето в земите на знак Стрелец, няма да среща приятелства, а по-скоро предизвикателства в лицето на Сатурн и Нептун.

На 21-ви, 22-ри, 23-ти, 24-ти и 25 ноември светилото ще има конфликт с планетата Сатурн. Това може да ни носи тъга, липса на вяра, мотивация и кураж. В действителност добри резултати няма да ни липсват и успеха ще е достижим.

Между 11-и и 18 декември Слънцето ще има напрегнат разговор с Нептун. Това на земно ниво единствено може да подложи на съмнение усещането ни за правда и правилно движение. Интуицията ще отстъпва място на разума, което ще ни прави по-практични и реалистични във взимането на решения.

Хората под знак Стрелец носят в себе си огнения заряд на знака, широка усмивка, добронамереност и вродена интелигентност. Те са завършени индивидуалисти, които умеят да заразяват със своята позитивна нагласа, лекота и оптимизъм. Приятна компания са със своите невероятни разкази и лични преживявания. Обичат да пътуват и приемат движението за пълноценно в живота им. Прекрасни приятели са, които с лекота могат да създават атмосфера, в която да забравите всичките си грижи и тревоги. Няма да тъжат с вас и не притежават особено чувство за емпатия, но тяхната щастлива нагласа бързо може да неутрализира всяка тъга и колебание. Не очаквайте от тях подробни планове, колебания и ограничения. Нейният стопанин може да реши да пътува без никакви предварителни планове, уговорки и обещания. Привличат го изненадите и обожава разнообразието. Управлявани от Юпитер, те умеят да се забавляват, да виждат голямата картина и да носят в себе си онази детска наивност подкрепена от вярата в безкрайното щастие. Бързо учат чужди езици, стремят се към постоянно лично усъвършенстване и развитие.

През следващия месец най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите: Овен, Лъв и Стрелец. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Хората с Асцендент Близнаци и Стрелец, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Подкрепа от това пътуване на Слънцето ще срещат всички Везни и Водолеи. Те могат да очакват развитие на лични и професионални отношения.

Скорпионите и Козирозите ще се радват на хармония и успех в делата.

Телците и Раците също няма да бъдат обезпокоявани в този период. Тях съветвам чрез спокойствие и търпение да постигат целите си.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Близнаци, Дева и Риби.

Бъдете здрави и щастливи!

С обич,

астролог Венета Матева
Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X