Напишете дума/думи за търсене

Предстои важно новолуние в Скорпион

Предстои обновяващо новолуние в знак Скорпион, което ще се случи на 13 ноември (понеделник), в 11:27 часа, на 20 градуса в знака.

Сега ще откриете Луната мистична и красива, с бледа светлина, жадна за прегръдката на Слънцето, което ще й вдъхне нови сили за живот. В точното време на събитието този уникален по своята същност и природа блус между двете небесни тела се случва. Луната като израз на женската енергия, майката, обичта и емоцията среща подкрепа, разбиране и грижа в лицето на Слънцето. Следва разбирателство без думи, съгласие и искрена любов. Всеки месец този вълшебен танц разказва, че невъзможното е възможно, че доброто винаги побеждава и че никога не сме сами. Независимо какво ни се случва на Земята, звездите винаги се грижат за нас.

Една от тези грижи е именно завладяващата среща на светилата, която ни кани в балната си зала и е готова да изслуша нашите идеи, мисли и мечти.

Дните около новолунието се отличават със забавен ритъм, апатично настроение, безразличие и липса на енергия. Така е, защото природата като естествен биологичен ритъм ни казва да изключим активните занимания, да забавим движението си, да спрем и да се обърнем към себе си.

Приемете поканата на светилата и отидете на техния бал. Сега двете небесни тела ще изслушат всичките ни тревоги и търсения в сферата на знак Скорпион.

За мен това новолуние е най-силното от гледна точка на обновяващото и трансформиращо въздействие. Знак Скорпион събира в себе си силата на смъртта, трансформацията и раждането на нещо ново. Имаме възможност за тотална промяна чрез разделяне на духовно и на материално ниво с мисли, идеи, хора, навици, начин на живот, задължения, отговорности и решения.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте 1-2 ваши най-силни желания. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, може да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас вкъщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

– Търпение. / Решавам да бъда по-търпелив в живота си.

– Привързаност. / Избирам по-лесно да се разделям с навици и хора.

– Зависимост. / Радвам се на по-малко зависимост от другите.

– Свързване с другите. / Успявам с доверие да допускам нови хора в живота си.

– Доверие. / Имам повече доверие на Вселената и хората.

– Самосъхранение. / Избирам да съхранявам повече себе си.

– Трансформация. / Радвам се на положителна трансформация, която да настъпи в ситуацията с ...

– Дългове. / Успявам да върна дълговете си на ...

– Наследства. / Радвам се на заслужено наследство от ...

– Семейни доходи. / Получавам финанси от съпруга/та ми.

– Застраховки. / Реализирам добри застрахователни условия или печалба.

– Секс. / Изпитвам удовлетворение в сексуалния си живот.

– Интимност. / Радвам се на добри интимни отношения с ...

– Смърт. / Приемам това събитие като част от живота.

– Получаване на кредит. / Радвам се на одобрен кредит с добри финансови условия.

Знак Скорпион управлява здравето в областите пикочен мехур, дебело черво, анус, полови органи и система. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Марс тази година мощно и категорично ще подкрепя двойката. Воинът на зодиака ще ни прави уверени и готови да търсим, целим и да се борим за онова, което искаме. Ще разбираме, че ако искаме да получим, трябва да дадем, да оставим и да се разделим с излишни занимания и отношения, за да сме по-щастливи.

Проблеми на дружината от планети ще създава бунтаря и новатор Уран. На личностно ниво сблъсъка между планетите може да се усеща като напрежение и неясни равносметки. Провокирани ще бъдат несигурните ви желания и цели. Те нямат място в това новолуние. Изберете мечти към които отдавна вървите. Бъдете уверени в себе си, постоянни и отдадени на желанията си. В политически и социален план, могат да се очакват обрати, явни тъжни истини, агресия, бунтове, недоволство и противопоставяне.

Събитието ще отвори нови врати в живота на родените на 12-и, 13-и и 14 януари, март, юли, септември и ноември.

Родените на 12-и, 13-и и 14 февруари, май и август могат да очакват крайни събития, които да ги поставят пред важни решения. Бъдете спокойни и избирайте мъдро. Онова, което не може да контролирате, приемайте като нещо добро за вашето бъдеще.

Успех на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X