Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Скорпион

Родените с изгряващ знак Скорпион са магнетични, привлекателни и интересни хора. Отличават се с проницателен поглед, бърз ум, безпогрешен анализ и силна интуиция.

За вас годината е подготвила предизвикателно време, изискващо вашето търпение, последователност и аналитичност. Ако през 2023 година сте започвали нещо ново, сега имате задачата да го съхраните и опазите. Новият професионален път ще има нужда от вашата отдаденост и инат за постигане на целите ви. Не се отказвайте лесно и показвайте на колегите и шефовете сисвоята упоритост.

Ако не сте променили нищо в последната година, бъдете готови 2024 г. да ви накара да го направите. Вероятно е от известна скука и еднообразие да пожелаете нов човек до себе си или драстична промяна в заниманията си. Избере онова, което е дошло време да промените. Не прибързвайте с крайните си решения и категорични изводи. Не превръщайте необходимостта от разнообразие във важни житейски избори. Подходящо е да стартирате допълнителен свободен бизнес, който да ви носи доходи, да потърсите нови хора със сходни на вашите интереси, да започнете спорт, курс или да промените интериора и мебелите си у дома.

Тази година може да очаквате приходи от продажба на наследствен имот на вас или човека до вас. При необвързаните може да се развият любовни отношения, които да бъдат сериозни и градивни в бъдеще. Ако сте родител, може да очаквате грижи и разходи по вашето голямо или единствено дете. Юни и юли избягвайте подписване на важни договори, стартиране на бизнес и сключване на брак.

За родените в първа декада Скорпиони годината ще е ключова за важни избори и кардинални промени. В края на януари ще изпитате необходимостта от промяна и ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт. И това въобще няма да ви е трудно точно сега. Използвайте първите дни на новата година и подредете плановете си. После уверено и без колебание се отправете към своите мечти с високо вдигната глава и увереност. Да, ще трябва да се пречупите, да излезете от рутината и от кръга за възприятието за собствените си възможности, но това е необходимо за да продължите напред по-щастливи, смислени и удовлетворени от постиженията си. Между 9 юни и 21 юли не планирайте важни разговори, започване на бизнес отношения и стартиране на нови дела.

Родените във втора декада ще се чувстват по-спокойни след месец април. Първите четири месеца ще ви носят доволно количество работа, грижи, ангажименти, разочарования, но и възможности. Април ще ви донесе вдъхновяващи идеи, случайни срещи с неслучайни хора, обаждания и предложения за сътрудничество. От май повече спокойствие и хармония ще дава възможност плановете на тези Скорпиончета да се подреждат бавно, но уверено. Очаквани се възможности за кариерно развитие, интригуващи запознанства, далечни пътувания и желание за личностно развитие. Годината е подходяща за учене и развитие на таланти.

За родените в трета декада първите 4 месеца на годината ще дадат възможност да довършат делата си и методично да подредят бъдещите си задачите по приоритет. Това ще е полезно и хубаво, защото от месец май ви очакват неочаквани обрати в личен и професионален план. Професията ви ще изиска адаптиране към нови условия и правила. Подгответе се за тях с повишаване на професионалната си квалификация с нов курс и придобиване на нови умения, които да ви правят ценен за професията ви кадър. Инвестирайте усилия в развиване на ваши дарби, които да превърнете в източник на доход.

В личен план споделяйте и бъдете търпеливи към околните. Възможно е да се наложи да сложите категоричен край на приятелства и партньорства. Време е да сложите точка на многоточието и да затворите скучната книга.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X