Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Козирог

Родените с изгряващ знак Козирог изглеждат сериозни, отговорни и последователни в действията си хора. Мъдри и добросърдечни те са решение на всеки проблем и опора на всяка грижа.

Вас годината ще помоли да продължите със започнатите ангажименти, да бъдете пестеливи и да се погрижите превантивно за здравето си. Времето е благоприятно да обогатите професионалните си умения с нови. Управителите на фирми е добре да инвестират доверие в своите служители, като им дадат възможности за развитие. Време е да ревизирате задълженията си и да оставите в миналото онова, което правите по навик, без то да ви носи смисъл и радост.

До края на месец май обърнете внимание на вашите близки и любими хора. Тази година може да решите проблеми с братя, сестри, съседи и братовчеди. Възможно е във втората половина на годината да усещате известен спад в доходите си и да посегнете към спестяванията си. Работа ще имате, но може тя да не ви носи нужното щастие и удовлетворение. Така е, защото е време да забавите темпото на живота си и да анализирате онова, което правите, притежавате и целите. Сега трябва да оставите всичко ненужно и да освободите място за свежест в работата и нови сериозни отношения в личен план през 2025 г.

На родените в първа декада Козирози, преминали през бури в последните години, сега им се дава да имат спокойна и хармонична година. От средата на януари ви очаква развитие на проекти, реализиране на срещи и ползотворни разговори. Съветвам ви да бъдете активни през първите два месеца на годината. Няма да имате проблем в нищо и всичко започнато ще се развива бързо. Март и април имат намерение да объркат плановете ви и да предизвикат умението ви за оцеляване. Избягвайте тези месеци за нови проекти и сделки. Изчакайте времето да мине и месец май продължете спокойно по пътя си.

Втората половина ще ви дава щедро постигнати цели и сбъднати мечти. Любовта ще ви чака зад ъгъла и ще ви носи вдъхновение.

Родените във втора декада Козирози имат активна първа половина на годината и спокойна втора. Използвайте първите 5 месецада довършите всичко започнато, както и да стартирате нови занимания. Ще бъдете смели, ще се чувствате уверени и късмета няма да ви липсва. Натиснете педала на газта и покорявайте върхове. През април не встъпвайте в договорни отношения и избягвайте конфликти. Май се оглеждайте за любов, а в бизнес план не налагайте мнението си.

Във втората половина на годината ще може доволно да се насладите на постиженията си гарнирани от лично удовлетворение.
За родените в трета декада Козирози предстои шарена на възможности и предизвикателства година. Краят на януари и февруари ще носи успехи и напредък. Краят на март и началото на април ще ви очакват провали и неразбирателство с околните. Избягвайте това време за активност. Избере го да ревизирате и анализирате случващото се. Вижте грешките си и изберете месец май за активни действия. Следващите 3 месеца ще ви дават възможности за развитие на проекти, таланти и планове. Септември, октомври и ноември се върнете към стари дела и ги сложете финални щрихи. Бъдете уверени в себе си и вярвайте, че най-хубавото предстои.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X