Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Риби

Собствениците на асцендент Риби се отличават със силна интуиция, магнетизъм и проницателен поглед. Няма да ги забележите в тълпата, но ще ги усетите с топлото им сърце и грижа към другите.

За вас годината ще бъде предизвикателна и ключова за важни решения. Дошло е време да подредите, организирате и вземете важните си и дълго отлагани решения. Справедливият, но изискващ Сатурн ще ви подкани да внесете ред и структура в настоящето си, което ще е градивно и за бъдещето ви. Дамите могат да очакват предложение за брак и/или организиране на сватбено събитие. Тези, които търсят половинка, могат да се оглеждат за нея през месеците юни и септември. Запознанствата през тези месеци могат да се превърнат в прекрасни отношения в бъдеще.

Тези, които имат нужда от професионална промяна, могат да разчитат на ясни планове, планиране и действие. Същите е хубаво да надградят уменията си и да търсят нови възможности. В бизнес план 2024 г. не е благоприятна за рискови инвестиции и необмислени разходи. Използвайте първата половина на годината за анализ на ресурсите си, планирайте и структурирайте плановете си. Бъдете активни в преговорите и вярвайте в себе си.

От месец юни очаквайте резултатите от последната една година. Възможна е покупка на недвижим имот, преместване и/или събиране в съвместно съжителство. Разширението на бизнеса ви може да предизвика покупка или наемане на ново място.

За родените в първа декада Риби годината ще бъде динамична и предизвикателна още в началото. Ще започнете годината с ясното желание да обърнете нова страница в живота си и това ще се случи още през януари и февруари. Бъдете дейни от първия работен ден, като продължите започнатото или стартирате нови проекти, занимания и отношения. Колкото и да ви се иска няма да можете повече да вървите по утъпкания път, защото е дошло време за израстване и нови начинания. Бъдете активни до средата на месец юни. Опитайте се да си осигурите подкрепа, ресурс и напредък във всичко, което искате. През юни, юли и август ще ви липсва късмет и попътен вятър в делата. Септември ще ви зарадва с нови възможности и успехи в любовта.

Родените във втора декада Риби ще имат спокойни януари и февруари. Съветвам ви в това време да структурирате плановете си и да направите своите съзнателни и мъдри избори. Март, април и май ще трябва да обърнете нова страница в живота си и да потърсите нови форми на живот на собственото си щастие. В професионален план е вероятно повишение и израстване. Март и май са подходящи за стартиране на бизнес или свободна професия. В личен план ще изпитвате желание за сериозна връзка и отношения. Това ще доведе до бракосъчетание или раздяла. От средата на юли до края на годината ще ви липсва късмет. Изберете времето преди това за всичко важно в живота ви. Ако ви се налагат важни дела във втората половина на годината, ги стартирайте през месец октомври.

За родените в трета декада Риби годината ще бъде спокойна и хармонична. Не ви очакват важни решения и непредвидени обрати. Времето ви ще минава с обичайното спокойствие и рутинни занимания. Сега е хубаво да помислите за разнообразие в живота си. Това главно касае професионалните ви занимания, таланти и хобита. 2025 г. ще изиска от вас промяна и излизане от коловоза. Използвайте идващата година като време за подготовка към голям преход. Обогатете познанията си, повишете квалификацията си, развийте талантите си и обърнете внимание на онова, което ви радва. Сега не ви липсва подкрепа, енергия, спокойствие и мотивация. Откривайте, вдъхновявайте и бъдете вдъхновени. Не оставяйте важни дела за края на годината. Лятото очаквайте запознанство и стартиране на лични отношения.

Желая на всички щастлива, здрава и хармонична нова година,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X