Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Водолей

Избралите изгряващ знак Водолей са свободолюбиви, харизматични и завладяващи хора. Ще ги намерите в сърцето на някоя кауза, обществено събитие или компания от приятели. Те са свежест, лъч светлина и усмивка.

За вас годината е подготвила промени и възможност за поставяне на основи в личния живот и в професията. Отдавна се замисляте да направите нови неща в живота си, но някак все не ви стига време, смелост и ясна посока. Новата 2024 г., ще промени това усещане като ви донесе идеи, предложения и светли хоризонти.

Ако решите да се катерите по етажите на кариерното си развитие в настоящата ви сфера, се убедете, че разполагате с качества и умения, които да ви правят конкурентно способни. Помислете какво ви липсва и от средата на месец февруари се огледайте за курсове и допълнителна квалификация. Подкрепям желанието ви за развитие на собствен бизнес, при условие, че разчитате на стартиране на бизнеса си на собствени средства. Сега не е подходящо да влизате в кредитни задължения и да задлъжнявате. Направете плавен преход от сигурното към свободната професия. Не правете големи и необмислени крачки.
Смяна на дома може да очаквате след месец май. Втората половина на годината ще ви даде резултат от продължителни лични отношения, които не са били структурирани. Очаквайте предложение за брак и общи планове за покупка на имот, преместване или събиране за съвместно съжителство с друг. Необвързаните могат да срещнат своята сродна душа. Лесно ще е да станете родители и да се радвате на семейно щастие. Талантите ви ще търсят развитие и с лекота ще получават сцена пред света.

Пред родените в първа декада Водолеи стоят най-важните решения в живота им. Това не трябва да ви притеснява, защото промените ще се случват бавно и методично в продължение на следващите няколко години. Предстои ви да затворите стари програми на живот свързани с навици, рутинни задължения, ежедневие, отношения и професионална ориентация. 2024 г. ще е начало за вашия нов път. От юни до края на годината може да очаквате приток на полезна информация, създаване на нови контакти и партньорства, раздвижване по въпроси и разплитане на казуси. В последните 10 дни на месец май очаквайте разочарования и информация за задкулисни игри от хора, които не очаквате. Оставете живота да ви води и избирайте добри мисли и светли намерения. Оставете всичко излишно и дерзайте напред.

На родените във втора декада Водолеи предстои една по-лека и градивна година. През първите три месеца ще продължат грижите от предходната година. Започнатите дела ще се случват трудно, а съдействие от околните няма да има. Избягвайте и април за нови начинания, но от май можете да се впускате в каквото си пожелаете. На работа ще валят идеи и предложения за кариерно развитие и израстване. Застоят от предходните две години ще се заменя с напредък, късмет и реализация. В личен план, няма да липсват приключения, посрещнати изгреви и изпратени залези. Отворете сърцето си обич и очаквайте незабравими спомени и нови хоризонти в любовта.

Родените в трета декада Водолеи ще бъдат застигнати от щастие във втората половина на годината. Януари ще ви завари разсеяни и хаотични. Февруари и март ще поставят на изпитание плановете ви. В тези месеци трябва да внимавате в отношенията си на работното място и дома. Възможни са конфликтни ситуации, които да оронят престижа ви. Не започвайте нови проекти и не взимайте прибързани решения. Април ще накара картите на вашите опоненти да паднат и истините да излязат наяве. Останете наблюдатели през този месец и не започвайте нищо ново.

От 26 май ще усещате облекчение и известно спокойствие. Ще имате усещането, че нямате пречки, но въпреки това няма да виждате резултати. Така ще бъде през цялата година, защото Уран ще изисква от вас да се разделите с задължения и привързаности, които отдавна не ви носят щастие. Адаптирайте се към промените отвън, с позитивно мислене, лично развитие и надежда.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X