Напишете дума/думи за търсене

Директен Юпитер - остров за забързани мисли, разпилени планове, кухи очаквания и плахи надежди

Планетата е вяра, оптимизъм, надежда, лекота, спокойствие, вдъхновение, безгрижие, усмивка, подадена ръка, прегръдка и късмет. Тя се корени дълбоко в усещането ни за лично удовлетворение, щастие и цялост. Там, където се чувстваме добре, въпреки всичко. Тогава, когато всичко около нас се разпада и нашата вяра ни оставя силни, устойчиви и изпълнени със смисъл. Дава ни сили, изправя ни, вдъхва ни вяра, безрезервно ни дава късмет и единствено изисква от нас да бъдем реалисти и да не искаме прекалено много от себе си и живота.

На 27 декември, в синхрон с пълнолунието в Рак, големият и щедър Юпитер спира в заслужена почивка в земите на знак Телец. Настанява се удобно и блаженства в покоите на земния, търпелив и обичащ комфорта Телец. В първите часове на 31 декември решително сваля ретроградните си окови, но продължава да се наслаждава на почивката си до 3 януари.

Вярвам неслучайно, че планетата е избрала да релаксира между прехода на две календарни години. Нейното застиване в стационарна фаза е остров за забързани мисли, разпилени планове, кухи очаквания и плахи надежди. В тези дни отделете време за себе си, своите желания, тревоги и копнежи. В спокойствие и тишина помахайте отдалеч на досадните си навици, безверието и съмненията в себе си. Кажете им сбогом и ги оставете на прага на старата година. Съберете в дълбоко вдишване всичко, което ви тежи и тревожи, и го изпратете далеч от себе си със звучно издишане. Останете чисти, светли и изпълнени с вяра, надежда и любов. Осъзнайте собствената си стойност, сила и потенциал. Усмихнете се на живота и се прегърнете.

В последните четири месеца планетата беше ретроградна и е възможно да е забавила резултати по теми в личен и професионален план. Било е нужно да се върнем към плановете си, да ги огледаме отново, да ги ревизираме и да обмислим по нов начин своите цели.

След 3 януари 2024 г. планетата на възхода и късмета се отправя в директно движение от 5-ия градус на знак Телец. С това следва напредък в бизнес дела, международните преговори, развитие на лични отношения и вятър в платната на плановете ни.

Дните между 3 и 14 януари са разкошно време да чертаете нови планове, да анализирате стари, да провеждате важни срещи и да организирате годината си. Тогава приятелството между Юпитер и Марс ще ни дава сили, вдъхва надежда и ще ни прави мъдри и уверени в изборите си.

Между 15 февруари и 25 май ще се случва предизвикателната и изпълнена с изненади среща на Юпитер с Уран. В този период очаквайте открития в медицината и естетическата хирургия. Възможни са новости и промени в икономиката, финансите, банките и международните отношения по повод иновации, природни блага и разпределение на ресурси. За съжаление, ще е налична и опасност от природни бедствия и катаклизми.

В личен план очаквайте обрати в бизнес или партньорски план. Предвидете неочаквани разходи, но и се надявайте на приходи. Всеки ще получи онова, което заслужава. Дигиталните пари ще изместят физическите и има вероятност за проблеми, преструктуриране и катаклизми в стоковите и фондовите борси.

Гостуването на благородния Юпитер в Телец ще продължи до 26 май 2024 г.

Дотогава на реализация, блага, просперитет и обич могат да се радват всички Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби.

Овните ще получат резултати от делата си от предходната година. На тях планетата ще носи с попътен вятър на всичко започнато.

За Близнаците времето ще минава бавно и спокойно. Те могат да затвърдят придобитите си знания и умения и се подготвят да събират реколтата си във втората половина на годината.

Везните и Стрелците може да усещат времето забързано и несправедливо. Тях искам да успокоя, че липсата на бързи резултати не е причина за безпокойство. Юпитер е щедър към всички и вас е оставил за десерт.

Трудно и предизвикателно ще е времето за всички Лъвове, Скорпиони и Водолеи. Добрите резултати ще изискват повече усилия, а късметът ще иска да го гоните. Това не означава лош период, но трябва да знаете, че нищо няма да ви идва наготово. Бъдете упорити, търпеливи и уверени в себе си.

Бъдете живи, здрави и много щастливи,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X