Напишете дума/думи за търсене

Какво са ни подготвили звездите през декември?

Настъпва краят на календарната година. Бързо и неусетно точно през месец декември ще се намираме най-мислещи, търсещи, надяващи се и смирени. Сякаш бавно пресяваме изминаващата година през себе си, като низ от върхове и падения, обич и разочарования, здраве и болка, вяра и безверие, търсене и намиране.

Месецът с най-студените температури навън и най-топлите празници през годината обикновено има отговорността да свързва и намира път между отчаянието и надеждата, омразата и любовта, обидата и прошката. Такъв е декември. Вълшебен, уютен и щедър. Нека благодарим на цялото време назад за всичко, с което ни дари и ни научи. Нека оценим възможността сега да четем, чувстваме и мислим. Нека оправдаем грешките си и нека простим на онези, които ни обидиха и нараниха. Нека с добро оставим всичко, което пожела да се отдалечи от нас, и нека отворим обятията си за новото време. Оцветете месеца с обич, отдаденост и вяра.

Красиво и тържествено на 7 декември Нептун ще ни дари надежда, като напусне своята ретроградна фаза и бавно, но сигурно се отправи на директно пътуване в знак Риби. Това ще ни донесе повече бистрота в плановете, ясна посока и попътен вятър в делата. Между 3 и 10 декември планетата ще е в покой и няма да се движи. Това може да ни направи прозорливи, емоционални и вдъхновени. Очаквайте в тези дни повече ясни сънища, развитие на творчески планове, но и объркани мисли и засилена интуиция.

На 13 декември Меркурий навлиза в ретроградна фаза, която ще продължи до 2 януари 2024 г. Любопиткото на зодиака услужливо ще ни даде възможност да направим ревизия на плановете си и посрещнем новата година въоръжени с търпение, ясни мисли и добра стратегия. Избягвайте периода за встъпване в договорни отношения, необмислени покупки и стартиране на бизнес начинания.

На 13 декември ще се случи новолуние в знак Стрелец, на 20 градуса в знака. Събитието е винаги гостоприемно и щедро за сбъднати мечти. На него можете да се доверите за подкрепа в темите на оптимистичния Стрелец. Това са желания, свързани с висше образование, далечни пътувания, лично удовлетворение, щастие, късмет и намиране на пътя си. Обречени на късмет и попътен вятър в делата ще бъдат родените на 12, 13 и 14 февруари, април, август, октомври и декември. Сега прегръдката на двете небесни тела ще приюти най-силните желания и копнежи на родените в тези дни, като им донесе лекота, спокойствие, реализация и успех.

На 27 декември звездите ще изпратят годината с пълнолуние в знак Рак. Разговорът между Слънцето и Луната ще ни помоли да търсим баланс между любимите хора и стълбата за кариерно израстване. Време ще е да забавим ход и да се огледаме. Да оценим, благодарим и притихнем в уюта на собствените си мисли, стремежи и мечти.

Слънцето до 21 декември ще дарява енергия, ще носи напредък в делата и отношенията и ще радва с успехи родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Везни и Водолеи. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка без излишно натоварване трябва да си позволят родените във втора и трета декада Близнаци, Деви и Риби. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21 декември светилото ще дарява със сили, щастие и напредък родените в първа декада Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Овни, Раци и Везни. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Венера е прегръдка, обич, разбирателство, хармония, пари и красоти.

Тя до 5 декември ще изминава последните градуси в знак Везни. Дните са ползотворни за довършване на преговори и споразумения. В тези дни добри новини и реализация могат да очакват родените в последните пет дни на Близнаци, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Напрегнати ще бъдат дните за родените в последните 5 дни Овни, Раци и Козирози.

Между 5 и 30 декември красавицата ще радва всички Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. На тях с шепи ще раздава любов, хармония и успех в бизнеса. Търпеливи към околните и собствения си късмет в този период трябва да бъдат всички Телци, Лъвове и Водолеи.

Марс е сила, воля, кураж, енергия, страст, ентусиазъм и мотивация.

Огнения младеж през целия месец ще гостува в разкошния дом на знак Стрелец. Това ще радва и носи заряд на всички Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Тях съветвам да не бързат, да избират и решават внимателно преди да действат и да не взимат крайни решения. Марс ще им дава нови възможности, но ще изисква от тях мъдри решения и добре структурирана стратегия.

Напрегнати, изморени и неразбрани могат да се чувстват всички Близнаци, Деви и Риби. Тях Марс ще помоли да почиват повече в компанията на приятна компания и любими занимания.

Желая ви щастлив и хармоничен нов месец!

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X