Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Близнаци - време за равносметки и трезви решения

На 27 ноември (понеделник), в 11:16 часа, ще настъпи пълнолуние на 4 градуса в знак Близнаци.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Процесът ще засегне оста Близнаци-Стрелец, която ще осмисли темите свързани с малките знания и големите открития, информацията и уменията, кратките и дългите пътувания, делата и резултатите. Събитието идва с ясното послание да избираме мислите си, хората с които общуваме и занимания, с които запълваме времето си.

Намирам това пълнолуние за сложно и предизвикателно за земните жители. Луната и Слънцето имат важен разговор на висок тон, Сатурн намусен и критичен ги слуша и наблюдава, а Марс заслепен от Слънцето е готов да бъде краен в своите решения и избори.

Време е за равносметки, трезви решения и смелост за действия. Избягвайте прибързани заключения, необмислени крачки и категорични нови решения. Събитието ще ви бъде полезно да сложите точка на теми, които отдавна замитате под килима и нямате сили да приключите. Потърсете всички теми пред които се боите да застанете и ги разгледайте. Ще е време да се изправим пред чувството си за дълг и задължение и да бъдем искрени с него. Нека сложим точка на всички многоточия и да си признаем колко сме щастливи или не от онова, което по навик вършим в живота си.

Сега ще бъде подходящо да помислите за личното си развитие, чрез довършване на висше образование, допълнителни курсове, изучаване на чужди езици или осъществяване на дълги пътувания, които сте отлагали във времето. Помислете дали не отделяте време на маловажни неща, които ви отнемат енергия необходима за „големите неща". Не губете време с празни приказки, а помислете за срещи и общуване с хора, които ще добавят към личността ви цвят и към делата ви смисъл. Освободете време в живота си за хората и заниманията, които ще ви накарат да се чувствате значими, обичани и ценени.

Събитието ще бъде усетено като подтик за промяна най-много от родените на 26-и, 27-и, 28-ми и 29 февруари, май, август и ноември. Родените на тези дати могат да използват енергията на пълнолунието като инструмент за да сложат край на дълго отлагани във времето неща. Не взимайте прибързани решения и бъдете внимателни в изборите си.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Бъдете близо до природата, движете се и бъдете грижовни към себе си.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства ще е много по-ефективно!

Успех на всички!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X