Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Рак - баланс между дома и кариерното израстване

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло сред звездите. В рождения ни хороскоп е израз на нашите емоции, носител на кармичните спомени на душата ни, чувствителността ни, умението ни да се свързваме с околните и нашите корени. Сродна душа ѝ е Слънцето, а техните отношения са безценен и естествен ритъм на живота.

Срещат се в топла прегръдка на новолуние и водят важни и сериозни разговори на пълнолуние. Тази година небесната двойка избира за втори път да побъбри и разгледа темите на оста Рак-Козирог.

На 27 декември, в 2:33 ч., ще настъпи второто от началото на годината пълнолуние, на 4 градуса в знак Рак.

Процесът се свързва с етап на освобождаване, ревизия на делата и отношенията, разделяне и сбогуване с хора, навици, чувства и действия. Всеки от нас има определен потенциал и бюджет да приема и дава на другите. Представете си как пазарувате без мярка и пълните кошницата си с прекалено много продукти, които на касата не може да платите. Взимате неща, от които нямате нужда, но искате да притежавате. Забравяте за важните неща и обръщате внимание на незначителните. Имате малко покупки и скромна сметка, а на касата искате да платите много и така да покажете колко сте богати. Така в стремежа си да даваме, понякога не преценяваме какво губим. В стремежа си някой да бъде щастлив, не виждаме, че той няма нужда от това. Очакваме необещани неща и се губим в собствените си страхове. Не умеем да се пазим или сме прекалено загрижени за себе си. Случва се! Важното е да се променяме, адаптираме и учим от собствените грешки и постижения. Важно е да благодарим, да се извиняваме и да прощаваме.

2023 г. изисква от нас втори път да направим ревизия и да търсим баланс по темите на Рак, свързани с дома, семейството, роднини и родители, и въпросите на Козирога, касаещи нашите цели, приоритети, кариерни желания и социални стремежи. Слънцето в Козирог ще изиска от нас да осъзнаем какво излишно правим в работата си и какво заема времето ни и ни пречи да бъдем по-успешни, мотивирани и градивни. Луната в Рак ще ни помоли да не забравяме, че сутрин отиваме към работното си място благодарение на здравия сън, топлата закуска и хората, които ни подкрепят вкъщи.а това пълнолуние.

Сега категорична подкрепа и двете небесни тела имат от мъдрия Сатурн и добряка Юпитер. Това е усмивката на звездите към Земята. Онзи любящ и говорещ поглед отгоре, който ни казва да бъдем добронамерени, да търсим баланс на първо място в себе си, да имаме вяра, да живеем с надежда, да обичаме, да сме искрени, да пропускаме лошото, да носим любов, да подаваме ръка и да не забравяме, че всеки от нас е необходим на живота тук и сега.

Събитието ще бъде усетено най-много от родените на 26 и 27 юни и декември. Тях процесът ще покани на среща и разговор. Ретроградният Меркурий ще им помогне да анализират и ревизират, но с грижа ще им каже да действат и взимат категорично решения след 5 януари.

Родените на 26 и 27 март и септември ще се усещат изтощени и обезверени. Тях съветвам да отстъпят от сцената на живота си и да се настанят на първите редове в публиката. Бъдете наблюдателни и аналитични. Не правете прибързани изводи и не взимайте крайни решения.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Бъдете близо до природата, движете се и се грижете за себе си. Занимавайте се с любими дейности и избягвайте спорове и конфликти.

Операции не се препоръчват на 26 и 27 декември. Усвояването на лекарства ще е много по-ефективно!

Успех на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X