Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Стрелец - поръчайте си сбъдвания

Предстои разкошното и щедро новолуние в знак Стрелец, което ще се случи на 13 декември (сряда), в 01:31 часа, на 20 градуса в знака.

Събитието настъпва с любезната подкрепа на уверения в себе си Марс. Енергичното момче на зодиака ще ни донесе повече вяра, сили и мотивация да вървим към своите желания и цели, смело и осъзнато. В деня на новолунието любопиткото Меркурий решава да се позабавлява с ретроградната си разходка. Намеква ни да се върнем към неща, които не сме довършили, да се огледаме в намеренията си и внимателно да подбираме целите си.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Двете небесни тела, изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян се сливат в топла прегръдка. С нея настъпва онзи магически момент, в който вратата на възможностите се отваря и ни допуска в безплатния магазин с чудеса. В него сега ще се предлагат реализирани желания и сбъднати мечти, свързани със знак Стрелец. Това са темите, свързани с философията ни, мечтите ни, личното ни развитие и усъвършенстване, чувството ни за справедливост, оптимизма, трупане на нови знания, далечни пътувания, висше образование и духовно развитие.

И така малкото вълшебно магазинче отваря широко врати и очаква всеки, който има вяра в себе си, в магията на звездите и в справедливостта на Вселената да напълни душата си с надежда и увереност, че най-доброто предстои. Доверието, обичта и вярата са ключови думи в това събитие. Имайте ги и се оставете в обятията на времето. Изречете високо и на глас своите мечти и желания, свържете се с тяхното сбъдване и дори за миг повярвайте, че ги имате, докосвате и прегръщате.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте 1-2 ваши най-силни желания. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, може да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас вкъщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

Оптимизъм. / Решавам да бъда оптимист и да вярвам в себе си.
Пътувания. / Реализирам с лекота пътуване до...
Взаимоотношения. / Реализирам по-лесни, приятелски взаимоотношения с хората.
Доверие. / Развивам повече доверие към себе си или другите.
Обучение. / Успявам да завърша висшето си образование в ...
Курсове. / Успешно завършвам курс по ...
Реализация. / Успявам да се реализирам в ...
Отношения с чужбина. / Успявам да осъществя своите намерения в ...
Разрешаване на виза. / Получавам виза за ...
Хоби. / Намирам начин да развивам своето хоби.
Лично развитие. / С радост получавам нова информация, свързана с личното ми развитие.

Знак Стрелец управлява здравето в областите тазобедрени стави, бедра, черен дроб. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Решавам здравословните си проблеми с ...
Намирам правилната информация за мен.
Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Успех на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X