Напишете дума/думи за търсене

Транзитен Марс в Козирог - подреждане на делата и създаване на план за действие

В последните часове на 4 януари огненият младеж Марс ще премине в подредения и строг дом на знак Козирог и ще остане в него до 13 февруари.

Марс е планетата носител на енергия, идеи, действия и активност. В последния месец и половина той беше гост в знак Стрелец, където се радва на повече авантюристичен дух, желание за приключения и невинна безгрижност. Съвсем подходящо в първите няколко дни на новата година ни донесе лъч светлина и надежда, че предстои нещо по-хубаво и щастливо в живота ни.

Нека съдържанието на тази цветност, красота и хармония сложат рамка и придобият своя по-дълбок и сериозен смисъл.

В знак Козирог Марс ще се наложи да порасне и осмисли настоящето и бъдещето си. Времето ще изиска от нас отговорно отношение, структура, стратегия и съобразяване с правила. Дойде времето, в което да бъдем повече отговорни пред поставените цели и задачи. Това разположение на Марс е изключително полезно за подреждане на делата и създаване на план за действие. Тези, на които им липсва концентрация и подреденост, ще могат по-бързо и ясно да подредят делата си по приоритет и значимост. Тези, които по-принцип са подредени и отговорни към задълженията си, съветвам в този период да обърнат внимание на заниманията си, като изключат от ежедневието си незначителни дела и задължения. Само от вас зависи дали ще имате време за значими неща или ще продължите да се занимавате със задължения, които може да делегирате на някой друг.

До 13 януари приятелският разговор между Марс и Юпитер ще ни донесе желание за развитие, активни действия, решителност и категоричност. Доверете се на това време за брилянтен анализ, изготвяне на добра стратегия и провеждане на важни срещи и разговори.

Между 16 и 31 януари Марс го очаква приятен разговор с Уран. Очаквайте от него нови идеи, план за тяхното постигане и желание за действие. Какво по-хубаво от това? В този период бъдете наблюдателни към онова, което ви се случва. Възможно е да срещнете хора, които не сте виждали отдавна или ще сте изненадани от обажданията и предложенията, които получавате. Сякаш животът ще се раздвижи и ще ни предостави своите възможности съвсем искрено и добронамерено. Време е да подкараме автомобила на живота си и да се движим към мечтаната ни дестинация.

Най-силно и бързо енергията ще бъде усетена от родените в земни знаци - Козирог, Дева и Телец. Родените с асцендент Козирог и Рак ще усетят прилив на позитивна енергия и заряд.

Родените под знак Скорпион и Риби ще имат подкрепа в делата.

Представителите на знак Овен, Везни и Рак трябва да действат внимателно и задължително да преценяват риска в личен и професионален план.

Стрелците и Водолеите ще се радват на спокойствие и попътен вятър в делата.

Лъвовете и Близнаците трябва да бъдат по-уверени в себе си и да следват начертаните си планове. Няма реална причина да бъдат притеснени. Гледайте философски на случващото се и продължете да вървите по избрания път.

Успех на всички!

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

Съвсем скоро на пазара ще излезе втората й астрологична книга, която може да поръчате тук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X