Напишете дума/думи за търсене

Край на ретроградния Меркурий - повече яснота, отворени врати и разрешени казуси

В утрото на 2 януари планетата на комуникациите Меркурий се измъква от лапите на ретроградното си движение и бавно, но сигурно се отправя на пътуване в знак Стрелец.

Напомням, че ретроградното движение на планетата започна на 13 декември 2023 г. и е време да приключи.

Това е възможно да е объркало плановете ни, да е забавило резултати, да е затворило врати и да ни е срещнало със стари познати.

В първите три дни на новата година планетата е в почивка и обмисля предстоящото си пътешествие на небето. Тук, на Земята, тези дни не са подходящи за стартиране на нови начинания и отношения. Използвайте времето за структуриране и анализ на плановете. Бъдете внимателни при пътувания и избягвайте рискови начинания.

Каквото и да е забъркал ретроградният Меркурий, след 4 януари следва повече яснота, отворени врати и разрешени казуси. Вече бъдете спокойни да пазарувате техника, да ремонтирате автомобила си, да подписвате нови договори, да извършвате медицински изследвания, да финализирате бизнес сделки, да търсите яснота в личните отношения, да резервирате пътуване, да инвестирате и да планувате естетична процедура. Директното движение на планетата няма да ни пречи да сбъдваме мечтите си и няма да спъва търсените резултати. Ще ни се случва онова, което заслужаваме, а Меркурий ще се грижи да имаме новини, движение и информация.

До 14 януари неговата разходка ще се случва в просторния дом на знак Стрелец. Изберете времето да начертаете своите планове и да погледнете на тях с позитивно отношение и оптимизъм. Стрелецът е оазис на вярата и е готов щедро да я вложи във всяка мисъл, проект и хрумване.

На късмет, щастие и попътен вятър ще се радват най-много родените в трета декада Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Те могат да очакват до 14 януари развитие в плановете, ползотворна информация и напредък.

Пред избори и нови решения ще бъдат поставени родените в трета декада Близнаци, Деви и Риби. Те трябва да бъдат мъдри и уверени в онова, което избират.

Желая полезен и градивен период на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X