Напишете дума/думи за търсене

5 модела дамски обувки, които ще искате да присъстват в летния ви гардероб

Източник на изображение: unsplash

Ето кои са ключовите тенденции, на които трябва да обърнете внимание, ако искате да сте в тренда

Овърсайз маратонки, сандали с котешки или висок ток, балерини в сребристи цветове, мокасини на платформи, каубойски ботуши с леопардов принт или сандали с флорални детайли.

Тенденциите при дамските обувки за сезон пролет - лято 2024 са толкова зашеметяващи, че ще ви се иска да имате от всички модели поне по чифт.

Разбира се, това е невъзможно, поради което подбрахме за вас някои от най- горещите модели дамски обувки, които ще доминират през пролетно - летния сезон.

5 модела обувки, които ще бъдат на мода за пролет - лято 2024

За сезон пролет - лято модните дизайнери представят изключително изобилие от модели, цветове и стилове на дамски обувки, които могат да се носят както в ежедневието, така и на официални събития.

Сандалите на масивен висок ток триумфално се завръщат

Позабравени за няколко сезона, сандалите на висок, масивен ток ще са едни от най-носените и желани модели за това лято.

Искате ли да сте в тренда, задължително добавете към летния си гардероб поне един чифт от тези уникално удобни и стилни дамски обувки.

Този вид дамски сандали не само удължават крака, но и могат да се комбинират както с широк, удобен панталон, така и с летни рокли и къси поли.

Мокасините продължават да са в тренда

И този сезон мокасините с масивна, назъбена подметка са изключително актуални. Спретнатият вид, масивната подметка и класическите цветове на мокасините, комбинирани с бяла тениска, къса плисирана пола и високи бели чорапи завършват идеално модерната визия на ученичка.

Котешките токчета са хит на сезона

Без значение дали са с квадратен или остър нос, без значение и дали става дума за сандали или дамски обувки, котешките токчета ще продължават да превземат дамския гардероб.

И това е напълно логично предвид факта, че моделите са изключително удобни и се съчетават с както с панталони и летни рокли, така и с дънки, клинове и поли.

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Сандалите с елегантен висок ток - по-модерни от всякога

Стилни, елегантни и изключително секси, сандалите с висок тънък ток и шикозна каишка около глезена превземат модните подиуми от Милано до Париж. Обути в тези дамски обувки, всяка дама ще изглежда като модна икона.

Ако още нямате такива сандали, побързайте и попълнете гардероба си с поне един чифт за това лято.

Балеринките - класика в жанра

Пролетта и лятото на 2024 бележат завръщането на така добре познатите ни и най-вече удобни балеринки.

За този сезон най-модерни ще са класическите модели с по-семпли линии, изработени от кадифе или кожа, комбинирани с различни цветни принтове или пайети.

Този вид дамски обувки се съчетават отлично както с дънки, така и с плисирани панталони, клош рокли и елегантни поли.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X