Напишете дума/думи за търсене

Идеи за декор в бледорозово

Да оставим стереотипите настрана, бледорозовото всъщност е много гъвкаво, модерно и минималистично. Цветът ще се впише идеално в интериора на вашия дом.

Бледорозовият декор на дома е световна тенденция. Днес старите концепции, ограничаващи розовото до женственост, сладост или романтика, се разпадат. Вече не е само за стаите на малките момичета или моминските домове.

Бледорозовото е идеално за модерни обстановки, тъй като се съчетава чудесно със сиво, жълто, синьо и зелено. Може да го използвате, за да създадете по-тиха и релаксираща обстановка или вместо това създайте модерна или по-традиционна.
С бледорозовия цвят може да създадете красив, ретро и жизнерадостен декор.


1. Всекидневна
Бледорозовото може да действа като неутрален тон, ако знаете с какво да го комбинирате.
Боядисването на една стена и запълването й с минималистични рамки може да бъде перфектният декор – особено ако харесвате цвета, но не искате да затрупате къщата си с него.
Или за нашите по-смелите сред вас, опитайте да декорирате цяла стая с бледорозово. Пердета, възглавници, одеяла, вази, цветя, покривки, осветителни тела... Имате много опции на една ръка разстояние.

Но се уверете, че не прекрачвате границата. Опитайте се да използвате други цветове, като пясък, бяло или кафяво, за да поддържате нещата балансирани.

2. Кухня
Розовите кухни създават страхотни винтидж или ретро декорации. Боядисайте стена в този цвят или вместо това използвайте плочки. Може дори да се сдобиете с розови домакински уреди или кухненски аксесоари .

3. Спалня

Поканете бледорозовото в детайлите - одеялото, възглавниците, завесите и килимите. Или за още по-фин декор, опитайте красива розова ваза за цветя или рамки за картини.
Но не забравяйте да го държите под контрол. Винаги може да комбинирате розово със сиво или кафяво, за да създадете неутрална обстановка.

4. Баня
Помислете за постелка или подложка за баня, както и за кърпи в този цвят. Или помислете за бледорозови плочки в областта на мивката или на стената.

5. Кабинет
Ако работите от вкъщи и имате домашен офис, възползвайте се от шанса да го напълните с този красив цвят до насита. Може да добавите картини, вази за цветя, рафтове, книги, осветителни тела, завеси и всичко друго, което намерите с тази багра.

6. Екстериори

Какво ще кажете да боядисате входната си врата или прозорец в розово? Това може да създаде красиво, антично усещане.

Бледорозовият интериор на дома се превръща в гореща тенденция не само за домовете, но и за хотелите от висок клас, благодарение на факта, че съвпада перфектно със сиво, кафяво, бяло и пясъчно. Тези цветове са предпочитани за използване от туристите, тъй като насърчават почивката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X