Напишете дума/думи за търсене

Бутилково зелено и бяло: изтънчена комбинация

Обикновено използваме един или два цвята, които преобладават в пространствата вкъщи по-въздействащо. В същото време има допълващи се цветове, които си сътрудничат в изграждането на вътрешен дискурс, който е приятен за очите.

Съотношението между цветовете, установено в дома, трябва да следва стабилни параметри, осигуряващи хармония и благополучие. Визуално е добре да има хармония. Поради тази причина ви предлагаме да разгледаме как да включим комбинацията от зелено ала стъклена бутилка от бира и бяло.

В класическите стилове тази комбинация има своето място. Тоест в тези стилове, които целят да покажат елегантност и разграничение. Те обикновено се използват в ресторанти или хотели, за да предадат лукс, съвременна или модерна тенденция.

В същото време трябва да подчертаем силата и твърдостта на бутилково зеленото срещу чистотата и яснотата на бялото.
Първият цвят може да затъмни малко повече околната среда, докато вторият обогатява цялото пространство със светлина и финес.

Когато става въпрос за свързване на двата цвята, може да ги подредим в различни пространства.

• Една от най-интересните формули е нанасянето на зелено върху стените, покриващо цялата повърхност, докато бялото може да се постави върху рамките на вратите и прозорците или просто върху рафтовете и някои други мебели.
• Може също да изберете да използвате зелено на една стена и да оставите останалите бели. Тази връзка е начин за енергизиране и привличане на повече внимание. В допълнение, комбинацията изглежда много добре в градски апартаменти и в младежка среда.
Бял диван със зелени възглавници без съмнение е един от най-използваните формати.
• Днес е модерно да се използват бели мебели с предмети в други тонове отгоре. В това отношение този цвят се потвърждава като проста опора, която върви добре с всичко. Това е концепция, много подобна на тази, практикувана в света на модата.

Приложение в спалнята
Спалнята се счита за най-уединеното място в къщата, затова не трябва да пропускаме възможността правилно да подберем най-подходящите цветове за добавяне на индивидуалност и характер.

Бутилково зелено е добър вариант. Той придава сериозност и изтънченост, поради което може да има известно въздействие върху стените или върху покривалото за спалнята или самата табла на леглото.

Що се отнася до бялото, мебелите, леглото и килимите са идеални елементи за работа по тази идея. Най-важното е, че получаваме пълен контраст. Това е единственият начин да се постигне стабилна хармонизация.

Кухнята: изискано докосване
За да постигнете пълна изисканост във вашия дом, е важно да обърнете внимание на кухнята. Най-простият подход би бил основно включването на зелено в мебелите и бяло в стените. Може обаче да направите и точно обратното.

В същото време няма нужда да добавяте други доминиращи цветове. Те могат да бъдат разпръснати, за да генерират контрасти , но това не е съществен проблем, точно обратното. Ако се посветите само на бутилково зелено и бяло, няма нужда да избирате други цветове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X