Напишете дума/думи за търсене

Как да декорираме входа на дома си

Когато влезете в жилището си, вашият декор е първият естетически щрих, който ще видите. Като такъв, той ще илюстрира вашия стил и ще подготви входа на дома ви за топло посрещане. Ето защо е важно да знаете как да го украсите.

Когато гостите пристигнат, ще искате да се почувствате горди от своя интериорен дизайн и няма нищо по-хубаво от това да направите добро впечатление от самото начало.

Антрето трябва да осигури на вас и вашето семейство функционалност чрез ресурсите си. Заради това, когато влезете в дома си, трябва незабавно да видите определени удобства, които задоволяват вашите лични нужди.

Винаги е добра идея да имате място, което ви приканва да седнете. Може да го използвате, за да обуете обувките си. Може да добавите фотьойл или пейка с място за съхранение под нея.

Друг елемент, който не бива да забравяте, е подовата настилка.
Килимът не е задължителен, но ако решите да имате такъв, изберете здрав, който ще издържи изпитанието на времето. Не забравяйте, че вашите посетители може да влязат в дома ви с обувките си.

Стойката за обувки също е основен компонент. Тази практична мебел ще ви осигури място за съхранение с възможност да оставите обувките си на достъпно място, но далеч от погледа.

Използване на орнаменти за украса на входа на вашия дом
Чрез тях може да конфигурирате стила си и да дефинирате правилно намеренията си.
• Огледало: Преди да излезете от вкъщи, вероятно проверявате външния си вид. Поради тази причина огледалото е практично допълнение, което прави пространството да изглежда по-голямо.
• Скрин или шкаф: Може да поставите купа, ваза или няколко снимки в това пространство, за да направите интересна фокусна точка. Те не само ще украсят входа на вашия дом, но и ще служат като функционално пространство. Като цяло, ако искате да оставите бележка на някого, най-доброто място да я оставите тук, тъй като винаги ще се вижда.
• Закачалка за дрехи: може би най-полезният ресурс в това помещение. Без съмнение това ще ви помогне да подредите палтата и чантите си. Въпреки че може да предпочетете килер, но това може да заема повече място.


По-небрежен стил
По същия начин може да работите върху декорацията си и от друга гледна точка. Създайте комбинация, като използвате всички елементи, които споменахме, но като използвате по-неформален подход. Разчупете традиционните тенденции и се придвижете в съответствие с фъншуй.

Вместо да имате рафт, защо не използвате дървени кутии или палети? Те могат да бъдат боядисани и украсени по такъв начин, че да предложат оригиналност. Ако направите това, ще покажете личността си и ще направите страхотно първо впечатление.

Друго нещо, което може да обмислите, е да добавите лампи в различни стилове и видове. Всичко е въпрос на избор на най-подходящите. Ако искате да следвате класически стил, може да разположите керамична лампа, а ако искате рустик елемент, изберете такава, изработена от органични материали.

Не забравяйте за въздушността. Фактът, че ще използвате тези декоративни ресурси, не означава, че трябва да претоварвате пространството. Винаги е добре да следвате минимализма и да заложите на простора в коридора. Може също така да добавите растение, за да позволите на природата да влезе и да създадете привлекателен външен вид.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X