Напишете дума/думи за търсене

5 декоративни съвета, които никога не излизат от мода

Що се отнася до дома ви, има определени декоративни съвети, които никога не са демоде. Ако не ни вярвате, попитайте баба си!

Може да добавите модерен детайл, да промените цвета на стената и да включите оригинални парчета в определени среди, за да им дадете по-уникален щрих.

1. Диван, който е доказателство за всичко

Изберете дълготрайна тапицерия за вашия диван.
Изберете тъкани, които се перат. Що се отнася до цветовете, сивите и жълтеникави тонове винаги са най-добрите възможности.

2. Облечете стаята с килим
Какъв по-добър начин да промените пространство? Килимите са прекрасни, когато става въпрос за декориране и осигуряване на топлина. Независимо дали са дълги, изработени от естествени влакна, с геометрични или гладки шарки, те могат да преобразят всеки под, до който се докоснат.

Поставете един в хола. Той трябва да е малко по-голям от дивана и се уверите, че краката на дивана са точно над него.


3. Актуализирайте пердетата
При завесите се случва нещо подобно, както при килимите: те „обличат” цялата стая. Обърнете внимание при избора на пердета, тъй като светлината, която пропускат през прозорците, ще определи останалата част от декорацията.

В хола завесите трябва да съответстват на тапицерията на дивана, а в трапезарията - на столовете. Най-добре е да изберете пердета в неутрални цветове, които са възможно най-леки.

4. Съдове за маса
Със сигурност помните, че в къщата на баба ви имаше набор от ястия за всеки ден и друг комплект за специални случаи, нали? Обърнете внимание на този съвет и инвестирайте в един комплект (поне), който отговаря на останалата част от вашия декор.

Покривките и останалите елементи, които поставяте на масата, изберете според цветовете и стила на трапезарията.

5. Кажете „да“ на витрините
Витрините са се превърнали в обекти на желанието и са класика, която никога не излиза от мода.
Ако имате стар шкаф, полирайте го отново. Използвайте го, за да съхранявате вашите съдове, стъклария и да поддържате трапезарията подредена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X