Напишете дума/думи за търсене

Използване на флорални венци - романтичната тенденция у дома

Отдайте почит на пролетта и посрещнете лятото, като използвате флорални венци в декора на дома си. Те са прости, оригинални и елегантни.

Това, което започна преди години като ексклузивен външен вид специално за събития като сватби или кръщенета, сега успя да се промъкне и в домашния декор. В момента флоралните венци украсяват и изпълват домовете ни с романтика и ако ви харесва тази идея, продължавайте да четете!

Изберете между консервирани, изкуствени или свежи цветя
Разбира се, ако решите да използвате свежи цветя, имайте предвид, че те ще издържат само няколко дни, но могат да създадат страхотен имидж за голямо тържество.
Напротив, изкуствените и консервирани цветя ще издържат цял живот.

Рустик флорални венци
Ако харесвате рустик стила, ще харесате този венец в Pinterest. Направен е от клони, изкуствени цветя и зелени листа. Най-интересното тук е, че негов дом е дървена дограма. Резултатът е прост и зашеметяващ. Може да поставите такъв венец на една от стените в коридора.

Романтични
Интернет е пълен с идеи и вдъхновение.
Заложете на консервиран лавандулов цвят – това гарантира неговата издръжливост. Такъв венец е идеален за декориране на вашата спалня, въпреки че би изглеждал страхотно и в хола.

Миниверсии на флорални венци
Друг начин за украса с флорални венци е като ги използвате в малки дози. Сигурно сте ги виждали да висят на облегалките на столовете по време на специално събитие. Харесва ли ви и тази идея?

За да пресъздадете това, използвайте парче тел в кръгла форма и всякакви цветя, които харесвате. Може напълно да обградите теления кръг или да закачите цветята отстрани. Така или иначе ще изглежда красиво и ще създаде бохо атмосфера. Предлагаме ви да добавите малко евкалипт, за да сте сигурни, че мирише наистина прекрасно.


Флорални венци за входа на вашия дом
Друга от многото идеи, които имаме за вас, включва използването на стара джанта от велосипед, за да направите венец.
Направете флорален мотив, който прикрепете към спиците, добавете и плодове като портокали или ябълки. Крайният резултат е красива витрина за входа на вашия дом, която да приветства с добре дошли вашите гости.

Флоралните венци са прости, зашеметяващи, оригинални и способни да изпълнят всеки ъгъл на вашия дом с романтика и цвят. Използвайте ги, за да украсите функционална стена или мебел, която искате да актуализирате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X