Напишете дума/думи за търсене

Обновете скучната си баня с тези трикове

Ако банята ви изглежда вехта, уморена, остаряла, може би е време да я обновите с тези прости трикове. Подарете на скучната си баня уникална трансформация и създайте очарователно пространство, изпълнено с индивидуалност и топлина.

1. Модернизирайте шкафа за баня
Ако вашата баня съдържа мебели, важно е да знаете, че тези предмети стават главни действащи лица, които поемат голяма част от отговорността в една скучна баня. Поради тази причина трябва да смените или обновите своя шкаф за баня.

Един от многото начини да направите това е като промените цвета и стила му. Може просто да боядисате съществуващия си шкаф с тебеширена боя и да смените дръжките. А ако имате средства да закупите нов, изберете лек, модерен стил, който ще придаде на вашата баня уникален и съвременен щрих.

2. Поставете нови огледала
Ако банята ви е скучна и уморена, оживете я с нови огледала. Изберете такива, които съответстват на наличните ви мебели, като се уверите, че ако имат рамка, тя е в същия цвят като мебелите ви. Също така изберете кръгли огледала, тъй като те са тренд в момента и ще изглеждат зашеметяващо.

Ако обаче харесвате огледалото, което вече имате, тогава просто боядисайте или сменете рамката. Удивително е как тази проста и малка промяна ще преобрази напълно скучната ви баня.

3. Разделете зоните с прозрачна преграда
Обикновено всички разделяме и отделяме душа от другите зони в банята. Въпросът тук е да помислите за най-добрия начин да го направите и вида на материала, който ще използвате. Стъклената преграда е идеален вариант, особено ако банята ви е малка или има нужда от добро осветление. Тя помага за равномерното разпределение на светлината.

4. Открояващи се кранове
Смесителите заеха уникална и независима роля в баните. През последните години те се превърнаха в аксесоари, които мултиплицират елегантността в интериора. Така че смяната на крановете на мивката и душа е друг начин да обновите скучната си баня.

Сред актуалните тенденции преобладават традиционните цветни кранове - златни и сребърни. Въпреки че има и други опции, които може да обмислите, като черно и медно. Освен това защо не смените напълно стила и не инсталирате стенни смесители за модерен и актуален вид?

5. Актуализирайте цвета на стените
Може да постигнете това и с малък бюджет.
Опитайте да използвате специални тапети за бани, защото този тип материал е устойчив и е направен да издържа на влага. Освен това лесно се премахва, така че може да променяте стиловете колкото пъти искате.

6. Придайте на скучната си баня малко индивидуалност
Има различни начини да направите това – сложете хубав килим или добавите малко зеленина под формата на растения. Може също така да добавите цвят към вашите кърпи и да добавите няколко функционални кошници за съхранение. Така или иначе, креативността и вашите лични вкусове са ключови. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X