Напишете дума/думи за търсене

3 идеи за антрето в рустикален стил

В днешната ни публикация бихме искали да ви дадем някои идеи за антре в рустикален стил. Както сме казвали много пъти преди, входът на жилището и коридорите дават възможност на нашите гости да формират първите си мисли за нас. Тези пространства са първите неща, които виждат, когато влязат в дома ни.

Топлината на дървото
От всички материали ние използваме най-много дърво. Камъкът и металът обаче също ще имат своята роля. В първата ни идея мебелта, която избрахме за вас е дървена пейка.

Може да оставите ботуши, ключове, чанти… отгоре или под пейката. Върху нея (или на земята от двете й страни) може да поставите плетена кошница, за да съхранявате дърва за огрев. Или сложете един или два фенера като декорация. Друга идея е да използвате карирано одеяло, което ще напомня за селския живот.

Опитайте да поставите на земята килим, който е направен от естествени влакна, като ракита или ратан.

Високо на стената можете да закачите комплект куки. ещани за този вид.

Практичен коридор
Вместо пейка може да изберете и палет, на който да оставите нещата си веднага щом влезете в дома си. Помнете, че дървото не трябва да бъде перфектно обработено. Може дори да направите свои собствени панели, като използвате рециклирани материали.

Върху панела може да поставите огледало с дървена рамка или
различни дървени, стъклени или метални съдове. Ретро буркани или контейнери наистина могат да бъдат чудесно допълнение. Друга идея е да използвате саксии или вази, листа или изсушени листенца...

Ако искате да използвате малки метални контейнери, може да използвате повторно стара тенекия. Или ако е по-голяма тенекията, за я използвате като държач за чадъри.

Идеи за щайги
Последната идея в нашия списък е подреждането на щайги. Организирайте ги хоризонтално или вертикално, но не ги подреждайте по-високо от височината на талията.

Използването на различни щайги ще ви осигури зони за съхранение и място, където да оставите вашите ключове, чанти, щом се приберете у дома. Не е необходимо всички щайги да са с еднакъв размер. Може да приберете обувките си в тези на по-ниско ниво. Ако няма да ги пълните твърде много или ако използвате по-малки щайги, трябва да ги закрепите към стената, за да не се преобърнат.

От двете им страни може да поставите няколко контейнера със сухи листа, саксии или вази.

На по-високата част на същата стена опитайте да инсталирате дървена лента за окачване на палта или огледало – с едноцветна дървена рамка.
Като алтернатива може да използвате голям дървен или плетен сандък или колекция от по-малки, подредени според размера.

В допълнение към мебелите и аксесоарите, подовете и стените също са важни неща, които трябва да имате предвид. В идеалния случай те трябва да са дървени или каменни, за да придадат на входа ви още по-селско усещане.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X