Напишете дума/думи за търсене

Идеи за миниатюрна кухня (галерия)

Кухнята е сърцето на дома, в което семейството се събира. Често обаче тя е с малки размери, което налага отлично планиране при оформянето на интериора. Ето 17 идеи за кухни с площ от 9 кв. м.

Цветовите решения са много важни за малкото пространство. Разбира се, това не означава, че трябва всичко да е в бяло. Най-разумно е гърбът да е светъл и на неговия фон да се разиграe интериор, който ви допада най-много - съвременен, рустик, еклектика, лофт и т.н. Всичко е възможно чрез използването на подходящите детайли. Може да направите една от стените по-тъмна, което ще придаде дълбочина на помещението.

Снимки trizio
Снимки trizio
Ярките акценти също стоят добре в малка кухня, стига да са разумно използвани, за да не натоварват. Например контрастни столове или част от шкафовете са приемлив вариант.

Внимавайте при избора на мебели! Добре е те да се разположат покрай стените, за да не заемат излишно място. Огледайте ъглите и преценете как е най-добре да ги усвоите. Преценете също дали да поставите горни шкафове с врати или просто открити рафтове, като вторият вариант прави помещението по-леко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X