Напишете дума/думи за търсене

Сватбена агенция – защо, как, какво?

Ако Ви предстои един от най-важните моменти в живота като сватбата, то най-вероятно ще имате нужда от верен и най-вече надежден партньор. Потърсихме ценни съвети от професионалистите в този бранш и ето какво ни каза екипът на сватбена агенция „Мелодика“.

Защо сватбената агенция е нужна за организацията и декорацията на една сватба?

На първо място сватбените агенти спестяват много време и нерви на младоженците, тъй като те имат голям опит в организирането на събития, което от своя страна улеснява значително процеса. Разбира се, има много двойки, които имат желание и умение да организират всичко сами, което е прекрасно, но ако се колебаят или срещнат затруднение, е добре да потърсят съвет и помощ от професионалист. Ние от “Мелодика” предлагаме и частична организация. По този начин младоженците могат да организират една част сами, а друга да оставят в нашите ръце. Относно декорацията смятаме, че всичко зависи от онова, което си представят и искат те. Ако украсата е нещо семпло, което биха могли да подготвят предварително, това не би било проблем. Но когато говорим за цветни аранжировки, кристални завеси или 130 панделки за столове, които трябва да бъдат завързани, то е по-добре да се доверят на професионалист. Не бива в деня на сватбата си дa се занимават с нещо друго, освен с това да се забавляват и наслаждават на прекрасните мигове. Ако младоженците решат да декорират часове преди тържеството, е твърде възможно това да изнерви и развали настроението както на тях, така и на близките им, които неминуемо ще се наложи да помогнат. Ние най-добре знаем, че сложните проекти за декорация отнемат изключително много време и то не само в деня на събитието, но и седмици преди това.

Какъв съвет бихте дали при избор на сватбена агенция?

Много са важни личните срещи със сватбения агент. Точно затова ние много държим на тях, а не просто на кореспонденция по телефон или интернет. Така най-добре се обсъждат конкретните предпочитания и желания на клиента, за да получи онова, което наистина иска и отговаря на индивидуалността му. Важно е да се разгледа сайтът на агенцията, портфолиото и пр. Не бива да се пренебрегват и отзивите от близки и познати за работата ѝ, както и оценките от други клиенти.

А какво отличава агенциите една от друга? Какво ви мотивира при работата с клиенти?

Като цяло различните агенции се различават по качеството на предлаганите услуги. Всяка една има свой собствен стил и почерк. Ние се отличаваме с това, че почти всичко правим сами. Нашият екип лично прави всички букети, цветни аранжировки, бутониери и гривнички, предоставяме наши панделки, покривки и калъфи за столове, сътворяваме с много любов различни подаръчета за гости, водим изнесените ритуали, както и празненството, а също така предлагаме и музикално оформление за уелкъм дринк, например. Работим с изключително висококачествени и луксозни материи, единствено и само с живи цветя и имаме индивидуален подход към всяка двойка. За нас е свръх ценност младоженците да бъдат доволни от това, което получат в своя ден. Работим с много ентусиазъм и внимание и всяка сватба носи свой собствен дух и чар, всяка е едно различно, ново преживяване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X