Напишете дума/думи за търсене

Предстои премиерата на дългоочаквания втори сезон на „Междузвездни войни: Бунтовниците“

Дългоочакваният втори сезон на „Междузвездни войни: Бунтовниците“ с премиера в събота, 10 октомври, от 14:45 ч. по "Дисни Ченъл".

Сезонът стартира със специален едночасов филм „Междузвездни Войни: Бунтовниците – Обсадата на Лотал“. След премиерата сезонът ще продължи да изненадва с нови епизоди през есента. Следващите серии са изпълнени с вълнуващи приключения с Бунтовниците, които включват повече изяви с любимите на феновете герои Дарт Вейдър, Асока Тано, Капитан Рекс, Уолфи и Грегор.

Историята в анимационната поредица „Междузвездни войни: Бунтовниците“ се развива между събитията на Междузвездни войни Епизоди III и IV, в смутни времена, когато злата Галактическа империя затяга мощната си хватка около галактиката. Имперските сили са окупирали далечна планета и застрашават живота на гражданите й. Разнородният екипаж на звездния кораб „Призрак“ се състои от смели герои, които са достатъчно силни, за да се противопоставят на застрашителни нови злодеи, да се срещнат с колоритни противници и да предприемат вълнуващи приключения.

Вижте видео от „Междузвездни войни: Бунтовниците“ втори сезон:

https://www.youtube.com/watch?v=7SMx4si_tOw

„Междузвездни войни Бунтовниците“ е създаден от Дейв Филони (Междузвездни войни: Войната на клонингите), Саймън Кинберг (X-мен: Дни на отминалото бъдеще, Шерлок Холмс) и Кари Бек. Филони, Кинбърг и Грег Уайзмън (Горгони) са също изпълнителни продуценти на продукцията на Лукасфилм.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X