Напишете дума/думи за търсене

Ромина Пауър отпразнува 64 с шумно парти

Ромина Пауър, която заедно с дуетната си половинка Ал Бано Каризи ще пристигне на 16 декември у нас за впечатляващ концерт в "Арена Армеец", събра семейството си през уикенда за специално парти. Поводът за фамилната среща бе отбелязването на рождения ден на певицата и актриса, която навърши 64 години в петък.

Типично в италиански стил, компанията отпразнува събитието шумно и весло. Ромина сама предпочела да сподели празника с децата и най-близките си приятели, както и с колеги от артистичните и музикални среди. VIP-тържеството обаче не останa скрито от италианските медии, които публикуваха снимки от вечерта, издаващи празничното настроение на Ромина с децата и нейните гости.

В менюто за партито бяха включени скъпи вина и напитки, екзотични плодове, сирена и любимите италиански деликатеси на дъщерята на холивудската легенда Тайрон Пауър. Вечерта премина с много танци и музика и специални изненади-игри, подготвени от децата на звездата, които се бяха погрижили за прекрасната атмосферата на празничното парти.

Световноизвестният дует Ал Бано и Ромина Пауър пристига у нас на 16 декември за едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! В продължение на дълги години двамата бяха разделени и нямаха съвместни изяви. Специално за родната аудитория обаче те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X