Напишете дума/думи за търсене

Камерите на “Блумбърг тв България” роботизирани, снимат без оператор

Няма да има оператори в студиото на “Блумбърг тв България”!

Така най-новата медия у нас ще демонстрира технологична революция още със старта си на 19 октомври от 7 ч. Камерите са роботизирани и ще снимат сами, след като инженер им зададе подходящата позиция за всяко предаване.

“Блумбърг тв България” - единственият канал у нас за бизнес новини, тръгва в HD качество с 24-часова програма в денонощието. Освен българските информационни емисии и предавания той ще предоставя новини от бизнеса и световните пазари чрез всекидневни включвания пряко от офисите на “Блумбърг” по света. Медията има и стрингери, които ще предават от Лондон, Ню Йорк, Хонконг, Москва, Франкфурт, Брюксел и други световни центрове на бизнеса.

Телевизията ще се излъчва в мрежите на кабелните и сателитните оператори у нас, както и онлайн. Тя е собственост на медийната група “България он ер”, която преди 2 години сключи партньорско споразумение със световната тв “Блумбърг”.

В екипа на медията са икономическите журналисти, работили доскоро за тв “България он ер”, както и редактори от финансовия сайт “Инвестор” - също собственост на компанията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X