Напишете дума/думи за търсене

Заки и Любо заемат места до Маги и Криско в X Factor

Криско и Любо; Снимки: X Factor

Четири групи ще продължат с Люси Дяковска към първия голям концерт в X Factor на 20 октомври от 21:00ч. по НОВА. След сериозна дилема и разговор със своя гост – Мария Илиева, Люси получи подкрепата на своите колеги да избере четири групи, които да превърне в непобедима сила по време на концертите на живо. Въпреки, че оперният квартет постави под въпрос своето бъдеще в шоуто, Люси избра Вальо, Тончо, Тео и Светльо като една от оригиналните и неподражаеми групи на сезона. Сред избраниците на певицата се оказаха и велинградските легенди – трио "Парадайз" и момичетата, които спонтанно получиха названието Salutе от Люси.

Пред труден избор в Къщите на съдиите се изправи и Саня, която с помощта на Васко Василев избра тримата най-впечатляващи таланти в отбора на момчетата. „Вярвам, че този сезон ще победим!“, сподели със своя отбор развълнуваният ментор, който избра финалиста на най-големия музикален формат в Русия – Кристиан Костов , заедно с харизматичния Кристиян Янкулов и един от кандидатите с най-специфичен глас – Живко Станев.

Утре вечер, точно в 21:00ч. по НОВА силната част от звездната четворка ще се изправи пред решаващия избор за отбора на „Момичетата“ и на кандидатите от „25+“. Любо Киров ще влезе в Къщите на съдиите, за да партнира на Криско в сериозния избор между цели седем участнички. Авторът и изпълнител на десетки парчета ще сподели своя опит на жури в шоуто, давайки съвет на Криско в решаващия момент за дамите в X Factor. Истински музикален професионалист ще гостува и на Маги Халваджиян. Влизар Соколов-Заки е не само част от емблематичния дует „Авеню“, музикален продуцент и специалист в областта на авторското право, но притежава и изградените умения на ментор, който да помогне на Маги в избора на участници с най-комплексни качества от отбора на „25+“.

Кои кандидати ще продължат към първия голям концерт на X Factor? – предстои да разберете утре вечер от 21:00ч. по НОВА. 

Заки и Маги
Заки и Маги

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X