Напишете дума/думи за търсене

Крисия снима със Слави

Иво АНГЕЛОВ

Ангелският глас на България - Крисия, и телевизионният водещ Слави Трифонов започват снимките за клипа към съвместната си песен, научи "България Днес".

Целта пред екипа е да реализира видеото до началото на коледните и новогодишните празници, за да може парчето точно тогава да се завърти в телевизионния ефир. За дуета между талантливото момиченце и Трифонов се говори от няколко месеца, но натоварените им програми от професионални ангажименти сериозно забавиха проекта. Коледа обаче ще е много подходящ повод за пускането на песента и от екипа на Слави са си поставили цел това да се случи в дните до празника.

Крисия е щастлива от дуета с Трифонов
Крисия е щастлива от дуета с Трифонов

Реализирането на съвместната им песен беше решено още в края на лятото и клипът се очакваше доста по-рано, но това ще се случи едва в края на година. "Крисия е много щастлива, че ще има клип точно със Слави, и няма търпение да се реализира", разказа пред "България Днес" нейният баща Марин Тодоров. Той призна, че дъщеря му продължава да работи усърдно и да развива певческия си талант, защото само това е начинът да запази световното си ниво. Крисия имала самочувствие след скорострелния си успех, но продължавала да се труди усърдно, за да става още по-добра.

Видеото и този път ще бъде финансирано от Трифонов, който не крие, че малката изпълнителка му е голяма слабост. Той щедро дарява средства за нейни проекти, като ангажира "Ку-ку бенд" със записването на песни и аранжименти. Освен това Слави обича да подарява рокли на малката принцеса, с които да се изявява на участия и международни фестивали. Именно Трифонов е човекът, който откри Крисия за голямата сцена, докато търсеше партньорка на малкия господин Андреев, също изявяващ се в телевизионното му предаване. Затова и Слави упорито инвестира в детето чудо на българската музика. Той е и човекът, който одобрява нейните изяви, като не допуска тя да се изявява на съмнителни места и иска да поддържа добро ниво, а не да приема всички покани.

Крисия очаква реализирането и на друг музикален проект, който необяснимо се забави във времето. Малката певица ще записва съвместна песен с рапъра Кристо. Хитовото парче трябваше да бъде придружено и от клип, който да се появи в публичното пространство навръх първия учебен ден - 15 септември. До ден днешен обаче съвместният им проект не е видял бял свят и не е ясно колко дълго във времето ще бъде отложено.

"Известно време проучвахме Кристо дали е подходящ за дуетен партньор на дъщеря ми, но се оказа, че не пее вулгарен рап и песните му са хитове. Той е добро момче, което не пие, не пуши и не взема забранени субстанции, които са популярни в музикалните среди. Лично Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото дадоха разрешение Крисия да запише песен с него, тъй като и те имат добро мнение за Кристо", обясни още преди време бащата на Крисия, но и той още не знае какво е бъдещето на песента.

Дуетът с рапъра Кристо се бави
Дуетът с рапъра Кристо се бави

Паралелно с всички проекти момиченцето продължава редовно да ходи на училище, а след часовете посещава музикалната си педагожка, за да се упражнява. Крисия често пее вкъщи и изнася импровизирани концерти, което за пореден път доказва, че музиката е в кръвта й. В същото време родителите й никога не отказват да участва в благотворителни концерти и вече неведнъж се е появявала на подобни събития. Отскоро Крисия започна да се снима и в реклами на популярни марки, което още повече утежнява програмата й.

Баща й Марин неведнъж е коментирал, че нито той, нито майка й я карат насила да участва в различни проекти. Самата Крисия настоявала, защото й било любопитно и не усещала това да я уморява. Трифонов също я питал, преди да одобри нейно участие, като тя с охота приемала.

Слави се допитвал и до любимката си, що се отнася до музикалното оформление в шоуто си. "Случва се след края на предаване да привика дъщеря му в офиса си и да разговаря с нея все едно има насреща си възрастен човек. Пита я за съвети и иска да си каже мнението дадено нещо как да се направи. Много я уважава и затова винаги й е помагал, когато е имала нужда", разясни Тодоров.

Сред последните публични изяви на Крисия беше, че участва в запалването на коледната елха в град Стамболийски. Дървото е най-високото в България и неслучайно точно талантливото момиченце имаше честта да присъства на веселото събитие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X