Напишете дума/думи за търсене

Мицеларна вода - чудото, което нашата кожа заслужава

Какво представлява?

Почистваща вода, съдържаща специални частици – мицели, които се образуват при контакта между две несъвместими съставки (например капка мазнина и вода).

Мицелите имат способността да улавят всички частици мръсотия или остатък от грим върху кожата и да разградят връзките между тях и епидермиса.

Какви са ползите?

Осигурява перфектно почистване на лицето, ефективно отстранява излишъка от себум и следите от грим. Успокоява и хидратира кожата, предпазва я от изсушаване и предотвратява чувството на раздразнение, често причинявано от почистващите продукти.

Тя на практика комбинира нежността и ефективността на мека почистваща база със свежестта на тоник и ободряващия релаксиращ ефект на крем.

Как се използва?

Достатъчно е просто да почистите лицето с памучен тампон за разгримиране, напоен с тази чудодейна вода. Апликацията се повтаря докато тампонът остане чист. И за разлика от почистващите млека, не е нужно след това да изплаквате с вода или да избърсвате остатъците. С мицеларна вода може дори да премахнете водоустойчив грим.

За каква кожа е подходяща?

Точно защото почиства съвсем нежно, е подходяща за всякакъв тип кожа и гарантира много добра поносимост дори и от най-чувствителната.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X