Напишете дума/думи за търсене

Следващата първа дама на САЩ може да е словенски супермодел

Доналд Тръмп присъства ежедневно във водещите заглавия на всяка американска медия напоследък. Британските издания също не пропускат да отразят скандалните му изявления, които сякаш целят да шокират обществото, но и да популяризират неговата фигура в кандидат-президентската надпревара в САЩ. Милионерът вече води в четири щата сред републиканците, а медийното внимание се насочва и към жена му – Мелания Тръм, съобщава „Дейли Мейл“.

Мелания е бивш супермодел от Словения, на 45 години, която се омъжва за Доналд Тръмп през 2005 година. Тя е господарка на няколко луксозни имения в Америка и често е наричана „златотърсачка“ не само заради личността на Тръмп, но и заради тяхната възрастова разлика – 24 години.

Самата тя отхвърля тези твърдения и защитава любовта си към милионера, като твърди, че това, което най-много я привлича у него, е „великият му ум“ и начина на мислене. Тя смята, че именно този ум ще помогне на мъжа й в надпреварата за Белия дом, в който и самата тя мечтае да живее.

Бившият словенски модел не се срамува от изявленията на мъжа си, дори напротив – подкрепя го при всяка негова крачка. Тя споделя, че често му дава съвети, които той следва.

В момента в САЩ с любопитство се разглеждат публикуваните снимки от дома на семейство Тръмп. От тях става ясно, че Мелания е перфектната господарка на едно от най-бляскавите „семейни огнища” в Щатите. Става дума за огромния триплекс апартамент на последния – 68-и етаж на „Тръмп тауър” в Манхатън, проектиран да напомня за великолепието на двореца във Версай. В него има огледална зала, цели арки от мрамор, с „акценти от 24-каратово злато и диаманти” и ръчно рисувани тавани със сюжети от древногръцката митология.

Влизането в Белия дом би бил невероятно постижение за жена, избягала преди 19 години от лишенията в бивша Югославия. Амбициозната имигрантка, която е г-жа Тръмп номер 3, може да стане първата родена в чужбина Първа дама на САЩ след Луиза Адамс – родена във Великобритания съпруга на президента от 20-те години на 19-и век Джон Куинси Адамс.

Дали Мелания ще стане следващата Първа дама на САЩ предстои да разберем.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X