Напишете дума/думи за търсене

Любовта не признава ЕГН

Когато стане дума за любов, на кого му пука за разликата в годините? Със сигурност най-малко на известните дами и господа, които безстрашно се хвърлят в дебрите на сърдечните дела.

Всички помним брака на Деми Мури и Аштън Къчър, които въпреки 15-годишната си наборна разлика се обичаха 8 години.

Те обаче не са единствените, които не признават ЕГН ограниченията.

Камерън Диас и Джъстин Тимбърлейк

Разлика в годините - 8

След Бритни Спиърс и преди Джесика Бийл Джъстин обичаше Камерън. Двамата бяха неразделни три години, преди да си кажат чао през 2007-а. Тогава в общо изявление до медиите Диас и Тимбърлейк заявиха, че въпреки раздялата си остават приятели. Няколко години след това двамата се снимаха във филма „Лошата учителка”.

Шакира и Жерар Пике

Разлика в годините - 10

Футболистът и колумбийската изпълнителка са заедно от 2010 година и вече са родители на две момченца – Милан и Саша.

Сам Тейлър-Джонсън и Арън Тейлър-Джонсън

Разлика в годините - 23

Режисьорката на „50 нюанса сиво” и британският актьор се влюбват на снимачната площадка на „Младият Джон Ленън”, режисиран също от Сам. Въпреки разликата от 23 години двамата се женят през 2012 -а и са родители на Уилда Рей и Роми Хироу. И двете момиченца са извадени на бял свят от татко си Арън в домашни условия.

Робин Райт и Бен Фостър

Разлика в годините - 14

След 13 години брак с Шон Пен Робин през 2012-а талантливата блондинка се влюби отново в по-младия от нея Бен Фостър, познат ни от „Х-Мен”, а две години по-късно се сгоди за него- След картка раздяла последва втори годеж, а през 2015-а и окончателната им раздяла. Двойката се среща на снимачната площадка на „Полицейски участък Рампарт” и любовта се случва мигновено между тях.

Ева Мендес и Райън Гослинг

Разлика в годините - 6

Сексапилните звезди са заедно от 2011-а, когато се снимаха като родители в лентата „Мястото отвъд дърветата”. Явно наистина изкуството имитира живота, след като пренесоха фабулата на героите си в реалността, ставайки майка и баща на момиченцето Есмералда през септември 2014 година.

Сандра Бълок и Райън Гослинг

Разлика в годините - 16

Няма какво да се лъжем, ясно е, че канадецът е доста апетитна хапка. За такава го е намерила и Сандра Бълок, с която през 2011 година той се снима в „Убийство по учебник”. Въпреки че на публичните им изяви изглеждаха доста влюбени, връзката им не успя да просъществува и две години.

Дебора-Ли Фърнес и Хю Джакман

Разлика в годините - 12

Австралийците са женени от 1996-а и са родители на осиновените Оскар и Ава. Най-влиятелната двойка от страната на кенгуруто се запознават през 1995 година, докато се снимат в телевизионната драма „Корели”. Хю твърди, че той си е паднал кански по нея в момента, в който я вижда, и не се бави много с предложението за брак. След три месеца и половина я моли да стане негова съпруга. „Моят успех нямаше да означава нищо, ако нямах нея и нашите деца. Те са истинският център на моя живот”, казва Джакман.

Джулиан Мур и Барт Фрюндлих

Разлика в годините - 9

Носителката на „Оскар” и режисьорът са женени от 2003-та и са родители на Лив и Кейлъб. През 1996-а 35-годишната Мур се запознава с 26-годишния тогава Барт на сета на „Следи от детството”. “Няма как да не се замислиш дали тези отношения ще просъществуват, имайки предвид разликата в годините. Но в момента, в който една връзка се развие, преставаш изобщо да забелязваш, че имате различни години на раждане, дори вече не се сещам за това”, ще каже в интервю Джулиан.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X