Напишете дума/думи за търсене

Кремена Халваджиян: Вярвам, че Господ гледа какво ти е в сърцето и това ти дава

С Кремена палим цигари и си говорим за щастието, компромисите и дълголетието на брака. За приятелствата и за нещата, които не може да прости.

Припомняме ви един наш разговор с нея.

Кремена, разкажи ми историята на една “втора” сватба?

Когато с Маги се женихме, баща ми донесе жестоки булчински рокли от Италия. Но казах, че с тях няма да се облека. Толкова смешно ми се струваше... На сватбата си бях с бял кожен костюм и полугола. Църковен брак не правихме, само запалихме свещ в “Св. Петка”. Обещахме си един ден да се венчаем в църква. Малко преди да навършим 20 години брак, спонтанно ми дойде идеята за сватба, но и Маги, и майка ми не я приеха достатъчно въодушевено и аз им се нацупих. Казах, че никога няма да се венчая. По-късно Маги превърна идеята ми в медийна сензация. Той винаги успява да даде смисъл на моите хрумки и да ги направи красиви.

Много бракове не оцеляха, каква е теорията ти за твоя брак?

Никога не планувам нищо, а и е въпрос на късмет двама души да се намерят и да си паснат. Важно за нашите взаимоотношения е взаимната свобода – всеки да има своята територия и собствен живот. Независимо че ежедневието ни с Маги е много свързано заради работата, никой от нас не държи да знае къде е другият във всяка минута.

Означава ли това, че сте оперирани от ревност?

О, не! Това ще означава, че не се обичаме. Някаква доза ревност винаги е необходима, но е факт, че не сме си давали повод. Той много се кефи аз да се наглася и да изглеждам добре, хората да ме харесват. Аз също се кефя, като го харесват. Но с годините станахме като някаква щампа за семейство и никой не се опитва да сваля Маги, а мен още по-малко (смее се).

Продължаваш ли да си във вихъра на купона?

Аз много излизам по заведения, почти всяка събота съм някъде, за разлика от Маги, който въобще не обича, защото му се надува главата. Нашата тумба, с която вече 15 години излизаме заедно, е затворен кръг от хора и естествено никой няма да дойде да ме сваля, като знае, че съм женена от 120 години (смее се). А що се отнася до ревността, ако имам повод и нещо ме кара да се съмнявам, ще съм много ревнива. Маги – също. Но бракът се гради върху доверие.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X