Напишете дума/думи за търсене

RESCUE® овладява стреса в ежедневието

Ключът за преодоляването на стреса и емоционалните дисбаланси в ежедневието е универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE на д-р Бах. С тях ще се справите резултатно с кризисни житейски ситуации - различни видове страх, тревожност, панически атаки, пристъпи на ярост и гняв, загуба на близки, неразбирателства. Могат да се приемат във всички форми (капки, спрей, перли, пастили) неограничено в рамките на деня, през 15 минути до ефект. Подходящи са за всички възрасти, независимо от първоначалната нагласа, безопасни са за употреба дори по време на бременност и веднага след раждане на бебето. Не водят до привикване и не крият риск от предозиране. Приемът им е препоръчителен при състояния, които изискват спешна намеса, за да запазите психо-емоционалната си стабилност. RESCUE® не разрешава ситуацията, но променя отношението ви към нея.

RESCUE® е решението, ако често изпадате в паника поради невъзможност да се справите със задачите на работното място или изпитвате непреодолим страх преди и по време на полет. Ако лесно изпускате нервите си вкъщи или избухвате в офиса, или пък проявявате нетърпение в отношенията с близки и колеги, то тези дисбаланси могат да бъдат елиминирани чрез две впръсквания на RESCUE® спрея. Ефектът настъпва след около 5-10 минути, който се изчерпва за час-два. RESCUE® пастилите са най-вкусната възможност да опитате ефективността на универсалната комбинация – единичната доза е равна на 2 пастила. Действието настъпва за около 20-30 минути и трае 3-4 часа.

Оригиналните продукти от серията RESCUE® на д-р Бах са в отличителен жълт цвят и носят логото на фирмата производител Nelsons.

Rescue ще намерите в аптеките.

За повече информация посетете rescue.bg

X