Напишете дума/думи за търсене

Снимат нови епизоди на “Под прикритие” на “Витошка”

Актьорите работят по новия сезон на сериала в центъра на София.  СНИМКА: АВТОРЪТ

Видимо в добро настроение и с лекота, Силвия Петкова и Дарин Ангелов работят по новия, пети сезон на “Под прикритие”. Актьорите се снимаха в кадри от бъдещи епизоди на сериала на “Витошка” в сряда следобед.

По това време мястото е много оживено и минувачите се спряха, за да изгледат сцената на живо. Двамата са в заведение. Той си поръчва кафе, а тя - мартини, и пали цигара. Показва му телефона си и след това вади червен тефтер, в който си води записки. Вероятно срещата е работна, но отстрани изглежда, че им е приятно един с друг и флиртуват.

И двамата са от новите попълнения в “Под прикритие”. Петкова е в ролята на криминален психолог в ГДБОП, а Ангелов – богат бизнесмен, чийто склад за вафли беше подпален по поръчка на Иво Андонов (героя на Захари Бахаров).

Тези кадри са част от сюжета на петия сезон на сериала, който БНТ излъчва сега. “Под прикритие” е най-продаваният зад граница български сериал. Ако продуцентът Димитър Митовски успее да го покаже на още 16 територии, лентата ще влезе в книгата на “Гинес”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X