Напишете дума/думи за търсене

Важна е дори чашата, от която пием вода

Съдове за пречистване на чешмяна вода:

Кана Brita има филтър за пречистване на водата, който струва 8-9 лв. и трябва да се сменя всеки месец. Някои лекари смятат, че тя пречиства водата от чешмата, но не премахва хлора в нея. Кана Brita с 1 филтър струва около 40 лв.

Flaska e стъклена бутилка от Словения. Производителите й твърдят, че за 5 минути тя превръща обикновената чешмяна вода в "жива", по-мека и близка по структура и качества на изворната. Стъклото съдържа 71% силиций, в който е запечатана информация как да стане преструктурирането на водата. Когато течността от чешмата се допре до стъклото, водните клъстери стават по-малки и по-добре организирани като тези на изворната вода. Но не могат да станат същите. В зависимост от размера, бутилките струват между 40 и 60 лв.

В еко бутилката Eau Good има парче от Binchotan - активен въглен за пречистване на водата, който се използва в Япония още от XVII век. Бутилката е популярна в Европа и Япония, струва 30-40 лв.

Още нещо:

Не пийте чай с неприятни хора

Водата реагира на присъствието на човека и улавя и най-малките му настроения (потоците вибрации към нея) без значение на какво разстояние е. Най-добре реагира на любов и молитва. С молитва водата става "жива" като изворна.

„Не пийте чай с човек, който не ви обича, защото водата може да се препрограмира”, съветва д-р Олга Бутакова. "Водата има памет и запомня всичко, което я обкръжава, казва изследователят от Русия Леонид Извеков. Отразява й се полето, през което минава, гората, товарачите на бутилки в магазините с техните мисли и емоции, продавачите в магазините и под тяхно въздействие тя става "жива" или "мъртва".

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X