Напишете дума/думи за търсене

Японската тайна за кожа без бръчки

Според японците, тайната на дълголетието е съюз от дзен и храна. Философията им включва перфектната комбинация между натурални съставки, които да помагат на хората да се наслаждават на балансирания живот, да се борят с наднорменото тегло и да стимулират естествените защитни сили на организма срещу болести.
Когато говорим за перфектна кожа без бръчки и видими белези от процеса на стареене, японците могат гордо да заявят, че са открили тайната на дълголетието.

Японските дълголетници разчитат на свойствата на гъбите шийтаке

Виталните японски дървесни гъби шийтаке не са често срещани в българската кухня и поради тази причина, трудно можем да ги намерим в пресния им вариант по магазините. Обикновено те се срещат като сушени в магазините за здравословни продукти. Може би в това е и причината, в много онлайн форуми да има горещи дискусии за лечебните и полезни свойства на гъбите шийтаке. Самата гъба е известна също като “елексир на живота”, тя съдържа ценни минерали, аминокиселини, и голямо количество витамини. Ако имате възможност, добавяайте сушените гъби шийтаке към супи или други ваши екзотични кулинарни експерименти.

Да избираме гроздето със семки в супермаркета

От първата му проява на българския пазар, гроздето без семки внезапно стана за предпочитане пред нормалното грозде със семки, на което сме свикнали. Дори да оставим настрана фактът, че то е изкуствено манипулирано, има още една причина да не избираме грозде без семки, а именно, че гроздовите семки са невероятен антиоксидант.

Семките на гроздето, въпреки стипчивия им вкус, са пълни с ценни за кожата флавоноидни фитонутриенти и помагат на тялото да синтезира глутацион, който предпазва ДНК молекулите и заздравява имунната система. Гроздовите семки защитават кожата от UV радиацията, кръвоносните съдове от възпаления и подпомагат мозъчното оросяване.

А защо не всичко в една капсула?

Японската философия намира своя израз в продукта на Vital Concept - YOLO. Името е абривиетура на един от слоганите на съвременните хора You Only Live Once и идва да покаже необходимостта да не правим компромиси с начина, по който се чувстваме и изглеждаме. Натуралните съставки на капсулите успяват да стимулират имунната система, да поддържат еластичността на кожата и да хидратират клетките из цялото тялото при ежедневна употреба. Рецептата на хранителната добавка съдържа японска фалопия, соя, акай бери, невен, гроздови семки и гъби шийтаке, за да съчетае голяма част от нещата, на които наблягат японците в името на дълголетието.

Хранителните капсули, разработени в Германия от Vital Concept, са създадени да подсигурят необходимата база от хранителните вещества в гроздовото семе, гъбите шийтаке и други.

Разберете повече за хранителните добавки, посетете сайта на Vital Concept.

X