Напишете дума/думи за търсене

Какво ще се случи на финала на "Откраднат живот"...

Във финалната седмица на първи сезон на сериала "Откраднат живот" имаме сладката чест нашата корица да бъде украсена от актрисата, която играе главната роля на д-р Биляна Захариева - Радина Думанян. Тя не е просто красива и талантлива. Тя е по специален начин светла и озарена. В откровено интервю Радина споделя по какво си прилича с Биляна, как е превъзмогнала притеснението от любовните сцени, как я е променил сериалът, за какво мечтае... Не пропускайте утрешния брой на сп. "Всичко за жената". Радина ще ви зареди с неописуема емоция!

Колкото до "Откраднат живот", феновете вече разбраха, че тази седмица епизодите ще бъдат двойни, защото в четвъртък е финалът на първи сезон. Напрежението в болница „Свети Кирил” ще бъде по-голямо от всякога. Биляна продължава да живее в апартамента на Калин, но той вече не иска само приятелството, която тя е готова да му даде. Нейните постоянни откази ще станат причина за големия скандал, който ще се разрази между двамата и ще накара Биляна да направи кардинални заключения за бившия си любим.

Александър ще бъде разкъсван от вътрешни терзания и само появата на професор Камбуров ще го направи щастлив. Доктор Василев ще се чувства все по-беззащитен в желанието си за близост с Биляна, но дали ще се осмели да наруши обещанието, което даде на Калин и ще изложи ли кариерата на своята любима на риск, предстои да разберем.

Отношенията между доцент Захариев, доктор Стилянова и Виолета Захариева също ще поемат в нова посока. След като Виолета се опита да убие нероденото дете на Галя, Петър ще се привърже още повече към своята специализантка, изпаднала в безпомощност и това ще го накара най-после да вземе категорично решение за съсипания си брак. Дали обаче Захариева ще остави съпруга ѝ да си тръгне просто така, или ще вземе още по-радикални мерки, за да го раздели с Галя, ще видим в предстоящите епизоди.

Семейството на Иван и Евгения Генадиеви също ще бъде разтърсено от вътрешни противоречия. Докато Евгения продължава да се тревожи основно за щастието на Калин, съпругът ѝ ще се притеснява за поста си на директор, а заплахата ще става все по-голяма. Между кариерните и личните тревоги, доктор Кръстева ще приеме малко момче с тетралогия на Фало, а Александър и професор Камбуров ще поемат неговия случай. Какви ще са последиците от работата на доктор Василев с момчето, което има същата диагноза, с която самият той се е родил, и дали това няма да доведе до ненадейни прозрения на педиатъра? Ще бъде ли разкрита най-голямата тайна на Генадиев? Дългоочакваната развръзка на „Откраднат живот” - днес и утре от 20 до 22 часа по Нова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X