Напишете дума/думи за търсене

Направи си красота с подръчни средства

Няма нищо по-лесно от това да се грижиш за външния си вид, стига да имаш време и средства на разположение. Но ако минутите са кът, а парите все се наместват за нещо друго, прочетете следващите редове. Все ще откриете нещо, което да свърши работа на хубостта ви за нищожно количество пари.

Дръжте меда близо
Вкусен е не само за закуска, но и за кожата. Антибактериалните му свойства ще свършат чудеса, ако го оставите за няколко минути върху лицето си. Изплакнете с хладка вода и ще получите по-гладка и по-здрава кожа.

Направете кожата блестяща


Няма нужда от скъпи и засукани козметики, за да греете и без светлината на прожектор. Сипете малко зехтин в лосиона си за тяло и нанесете смело върху тялото си. Здравословно и ефектно.

Кокос и оцет за коса

Кокосовото масло е подходящо не само за подправяне на салати. То съдържа много полезни мазнини и действа вълшебно на буклите. Нанесете директно върху косата, това ще хидратира, омекоти и изглади косъмчетата. Ябълковият оцет пък помага да се отмият наслояванията, останали от продуктите за коса, в това число и от шампоана.

Лимон за безупречна усмивка

Белите зъби са в пъти по-привлекателни, спор да няма, но не е нужно да пилеете състояния за професионално избелване. Смесете сода бикарбонат с лимонов сок и измийте зъбите си с разтвора. Правете това веднъж в седмицата и за нула време ще се сдобиете с дентални перли.

Забъркайте си червило

Все не може да си намерите точния цвят за устните си, стане ли дума за червило. Тогава си измайсторете едно сами. Извадете от гилзите два нюанса, които ви харесват, разтопете ги за няколко секунди в микровълновата. След като новото козметично средство се втвърди, може да го нанасяте с четка за устни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X